ŠOK VESTI U DOMU DRAGANE MIĆALOVIĆ: Porodici na Vaskrs otkrila SREĆNE VESTI, čestitke sa svih strana pristižu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mićalović prima čestitke sa svih strana!

ŠOK VESTI U DOMU DRAGANE MIĆALOVIĆ: Porodici na Vaskrs otkrila SREĆNE VESTI, čestitke sa svih strana pristižu! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Dragana Mićalović

Glumica Dragana Mićalović uspela je da mesecima sakrije od svih, uključujući i svoju porodicu, činjenicu da je kupila stan. Tek na Vaskrs je odlučila da podeli ovu lepu vest sa svojim najbližima, a to je učinila na veoma emotivan način. Na snimku koji je podelila na Instagramu, možemo videti Dragana kako s porodicom slavi za porodičnim ručkom, nazdravljajući novom domu.

- 5. maja, Vaskrs, porodici saopšteno - navela je Dragana putem svog storija objavivši snimak na kome za porodičnim ručkom nazdravlja s majkom, sestrom i drugim članovima porodice.

Foto: Instagram.com

Dragana Mićalović kupila stan

 


Nakon što je saopštila porodici tu lepu vest, Dragana je odlučila da podeli svoju radost i sa svojim pratiocima na Instagramu. Objavila je prvi snimak iz svog novog doma, a emocije su je preplavile te se čak rasplakala od sreće. Ova objava je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala talas simpatija i čestitki za glumicu.

Sloboda Mićalović, sestra Dragane Mićalović, nedavno je podelila nikad viđenu uspomenu sa pokojnim Nebojšom Glogovcem. Na fotografiji su nasmejani za kafanskim stolom, što je izazvalo brojne emocije kod publike. Ovo je bio dragocen trenutak za Slobodu, ali i za sve koji su voleli i poštovali Glogovca.

 

 


Uz emotivnu objavu na Instagramu, Dragana je podelila i svoje misli o ovom novom poglavlju u svom životu. U videu je napisala odlomak koji otkriva kako je tražila sebe i konačno pronašla svoj dom. Ovaj emotivni trenutak je dirnuo mnoge, a reči glumice su izazvale talas inspiracije među njenim pratiocima.

Pored ovih emotivnih vesti, nedavno je otvoren luksuzni studio "Miligram" koji je izazvao pažnju javnosti. Mili je uložio bogatstvo u renoviranje, a studio je otvorio vrata UNA televiziji. Ovo je bio veliki korak za popularnog pevača i privukao je veliku pažnju kako javnosti, tako i medija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading