MILICA TODOROVIĆ SE SKINULA U MINI BIKINI: Pevačica pokazala čime raspolaže, BUJNE GRUDI bude maštu!

Autor:

Zabava

07.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović pokazala izvajanu figuru u mini bikiniju!

MILICA TODOROVIĆ SE SKINULA U MINI BIKINI: Pevačica pokazala čime raspolaže, BUJNE GRUDI bude maštu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

Nakon nedavnog raskida veze sa svojim bivšim dečkom Lazarom Granićem, popularna pevačica Milica Todorović odlučila je da se prepusti zasluženom odmoru. Kako je nedavno potvrdila za medije, njih dvoje su odlučili da krenu različitim putem, ali su ipak uspeli da zadrže prijateljske odnose nakon raskida.

Nakon okončanja emotivne veze, Milica je spakovala kofere i otisnula se na egzotični odmor u Egipat, u društvu svoje drugarice. Odatle je svoje fanove iznenadila vrelim snimkom koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Na snimku koji je objavila putem svog Instagram profila, Milica pozira u minijaturnom kupaćem kostimu, ističući svoj ravan stomak i zategnutu zadnjicu.

Foto: Instagram.com

Milica Todorović se skinula i pokazala telo

 

Reakcije na ovaj provokativni snimak nisu izostale - Milicini fanovi su se složili da je pevačica dovela svoju liniju do savršenstva i da nikada nije izgledala bolje. Snimak je izazvao pravu buru na društvenim mrežama, a komentari o Milicinom izgledu su se samo nizali, dok su mnogi izrazili divljenje za njen trud oko očuvanja forme.


Iako je raskid veze bio emotivno težak period, Milica Todorović je odlučila da se posveti sebi i da iskoristi vreme za relaksaciju i uživanje. Njen odmor u Egipatu, kao i vreli snimak koji je podelila sa fanovima, jasno pokazuju da je pevačica spremna za nove početke i da blista punim sjajem.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading