ZBOG PORUKE DRAGANE MIĆALOVIĆ JAVNOST ZANEMELA: U suzama sve SAOPŠTILA! Ovo je dugo KRILA od porodice i prijatelja (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica priznala da mesecima prolazi kroz proces o kojem nikome nije govorila!

ZBOG PORUKE DRAGANE MIĆALOVIĆ JAVNOST ZANEMELA: U suzama sve SAOPŠTILA! Ovo je dugo KRILA od porodice i prijatelja (VIDEO)

Foto: ATA Images/Bata T. Stojanović

Dragana Mićalović

Glumica Dragana Mićalović nedavno je podelila video na Instagramu u kome je otkrila da je proteklih meseci prolazila kroz tajanstveni proces koji je za nju bio veoma važan. U video-snimku na društvenoj mreži Instagram je naglasila da je želela da pokaže sebi da može da se nosi sa izazovima samostalno i da je bitno da veruje sebi i svojim željama. Iako nije otkrila detalje o čemu se tačno radi, njeni pratioci su joj pružili podršku putem komentara.

U svom emotivnom govoru, Mićalović je istakla da je kroz ovaj proces doživela mnoge emocije, od radosti do suza i bola. Naglasila je da je život lep, ali da ponekad nosi i teške trenutke. Njeni reči odražavaju duboke životne lekcije i važna saznanja koja je stekla tokom ovog perioda.

- Pre nekoliko meseci sam izjavila da će 2024. godina biti važna prekretnica u mom životu. Proteklih meseci sam u jednom procesu koji sam krila od svojih prijatelja i porodice iz razloga što sam htela želela da pokažem sebi pre svega da mogu sama i da je važno da verujem sebi i svojim željama - istakla je lepa glumica, a zatim nastavila:

- Mnogi od vas će proći kroz ovaj proces, mnogi od vas se boje da uđu u taj proces, mnogi od vas sada prolaze. Snimala sam važne delove tog procesa, jer sam želela da vam pokažem da je dovoljno da želite i da verujete u vaše želje i da je beskraj iza vrata - rekla je i dodala:

- Bilo je puno radosti, bilo je puno suza, boli... Život je lep i jedan je... Jedva čekam da podelim sa vama najvažniju stvar do sada... - drhtavim glasom je poručila glumica na ivici suza.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Mićalović se oglasila na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading