JOVANA JEREMIĆ HOĆE AVIONOM NA POSAO! Voditeljka tada šokirala izjavom, evo zbog čega su se još USIJALE DRUŠTVENE MREŽE!

Autor:

Zabava

07.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana kaže da uz nju ide jedino i samo moćan muškarac jer sebe smatra ženom koja je nezavisna u svakom smislu, te na manje ne pristaje.

JOVANA JEREMIĆ HOĆE AVIONOM NA POSAO! Voditeljka tada šokirala izjavom, evo zbog čega su se još USIJALE DRUŠTVENE MREŽE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka "Novog jutra" na Pinku Jovana Jeremić kaže da je samo pitanje vremena kada će na posao početi da dolazi avionom, a ova njena izjava napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama. 

Naime, Jovana kaže da uz nju ide jedino i samo moćan muškarac jer sebe smatra ženom koja je nezavisna u svakom smislu, te na manje ne pristaje. 

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Nakon što se razvela od političara Vojislava Miloševića, s kojim ima ćerku Leu, često je u intervjuima govorila da je sigurna da je čeka nešto veliko i da će njen budući muž biti moćnik i bogataš s obzirom na to da smatra da manje od toga ne zaslužuje.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić i njen partner Dragan Stanković

 

Ja sada, kada tebi pričam o mom drugom mužu i kao da ga vidim, ali njega nema, još ga nisam upoznala, a tačno znam kakav će biti. Ovaj dečko s kojim sam bila doskoro, ja sam znala da on to nije. Moj drugi muž će biti moćan čovek, on neće biti iz Srbije, našeg je porekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću biti sve vreme u avionu, ja to znam, ja ću na posao dolaziti avionom da odradim emisiju. Moj muž će biti poput muža Sandre Meljničenko. On će ili da se bavi naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali to će biti tako - rekla je Jovana svojevremeno u jednom intervjuu za domaću javnost., međutim iako Dragan nema lanac restorana i kafića, ima lanac pekara, veoma je uspešan i bogat, baš kao što je Jovana i priželjkivala, a jedino što je "promašila" je Draganovo poreklo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading