SKINULA SE JOVANA JEREMIĆ! U JEKU PRIČE O TRUDNOĆI VODITELJKA URADILA OVO! Pljušte komentari na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada se i skinula, pa pokazala svoju izvajanu figuru u bikiniju, pored bazena u svojoj vili.

SKINULA SE JOVANA JEREMIĆ! U JEKU PRIČE O TRUDNOĆI VODITELJKA URADILA OVO! Pljušte komentari na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Nebojsa Mandic

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić razgolitila se u jeku skandala o trudnoći, pa je pokazala liniju na zavidnom nivou, čim je napolju došlo toplije vreme. Naime, Jovana je više puta isticala da trenira, a neretko objavi i po koji video iz teretane. Nedavno je govorila i o svojoj kilaži, te istakal da je došla do željene kilaže.

 

 

Sada se i skinula, pa pokazala svoju izvajanu figuru u bikiniju, pored bazena u svojoj vili.

Jovana je pozirala dok je sedela na fotelji, a kadar odozdo, prosto je zaintrigirao mnoge.... Ona je uz kratak opis objasnila šta je sve na njoj prirodno.

Foto: Instagram printscreen

Jovana Jeremić

 

Jedna jutarnja. Onako, spontana. Ovo je samo početak. Perfect body. Ja sam jedan ozbiljan eksperiment svim mladima da im dokažem da je prirodna lepota ono što je seksi. Na meni je sve prirodno - napisala je.

Podsećamo, voditeljka Pink televizije Jovana jeremić u više navrata je pričala o tome koliko bi dece volela da ima, pa kada je reč o trudnoći, ona tvrdi da je jedna za nju bila sasvim dovoljna! Voditeljka kaže da će mišljenje možda vremenom da promeni i da rađanje dece dolazi u obzir samo ako je s muškarcem kog voli. 

Ćerka Lea me je terala da rodim dete, ali sam imala razgovor sa njom koji je bio vrlo jasan. Rekla sam joj " Dete, bre, i jedno mi je dovoljno! Neću da rađam, sada malo neka druge rađaju". Snimala sam je čak telefonom kad se dešavao taj razgovor, pa sam sve kačila na Instagram - rekla je jednom prilikom u šali voditeljka. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

04.06.2024 17:33

Kakav ološ! Fuj!