NAPADNUTA JOVANA JEREMIĆ: Hitno prekinut intervju, voditeljku pokušali da ućutkaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić doživela incident na biračkom mestu!

NAPADNUTA JOVANA JEREMIĆ: Hitno prekinut intervju, voditeljku pokušali da ućutkaju! (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić privlači pažnju gde god da se pojavi, a tako je bilo i ovoga puta dok je išla da obavi svoju građansku dužnost. Nakon glasanja, Jovana je davala izjavu kada se dogodio neobičan incident - muva joj je uletela u usta, što je izazvalo iznenađenje kod prisutnih. Jeremićka je odmah ispljunula muvu, a ovaj trenutak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Nakon što se ovaj neobičan incident dogodio, reakcije su brzo usledile. Komentari poput "Ugušiću se", "Da li je realno ovo?", "Presmešno je", "Pobeda godine" su se nizali ispod objave o incidentu. Video snimak ovog događaja je takođe izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, privlačeći veliki broj pregleda i komentara.

 

 

- Gledam astrološke prognoze, mnogi me kritikuju zbog toga. Zbog toga su pokušali da me proglaste satanistom zbog toga, ali astrologija nije satanizam. Zvezde ukazuje, a ne obavezuju! Ja sam neko ko je vernik, iskreno verujem u Bogu, pomažem ljudima i manastirima, ali o tome ne volim da govorim javno. Dela govore više od reči i najbolji su pokazetelj. Ja sam nesuđeni astrolog! Zapravo, da nisam megazvezda u televizijskom smislu, prvo moje zanimanje bilo bi da budem komandant u vojsci Srbije, a drugo je da budem astrolog. Sve događaje mogu da predvidim, pogodim ishode, jako dobro analiziram, mogu reći da sam nepogrešiva - ističe voditelja Pinka za Republiku, te otkriva da će u skorijem periodu svom partneru roditi sina:

- Zvezde kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem, kažu da će on biti moja najveća ljubav u životu. On je čovek mog života! I svašta još nešto kažu, ali ne smem da kažem.... Ma, istina je! Rađam sina! Drugo dete će biti dečak, dobiće ime Vasilije, trebalo bi da bude muškarac. Pod tim uslovima sam pristala da mu rodim dete, to sam rekla i Draganu! Ako se dogovorimo, dogovorili smo se, ako ne, čekaće Vasa!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading