SKINULA SE BOJANA RISTIVOJEVIĆ U MINI BIKINI: Voditeljka izgleda kao avion, a OVAJ detalj svi gledaju!

Autor:

Zabava

05.06.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Ristivojević pokazala izvajano telo!

SKINULA SE BOJANA RISTIVOJEVIĆ U MINI BIKINI: Voditeljka izgleda kao avion, a OVAJ detalj svi gledaju!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Bojana Ristivojević, koja je u septembru 2021. godine donela na svet devojčicu Mitru, nije krila javnosti svoj privatni život. Nedugo nakon porođaja, otkrila je da se sa ocem svoje ćerke rastala još u prvim mesecima trudnoće.

Ipak, brzo se vratila na male ekrane, gde je već godinama omiljeno lice Jutarnjeg programa, a sada je ponovo privukla pažnju javnosti svojom posvećenošću vraćanju forme nakon trudnoće.

Republika

Foto: ATA Images

Bojana Ristivojević

 


Bojana Ristivojević je svojim fanovima pokazala da se posle porođaja posvetila brizi o svom telu. Na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, voditeljka je objavila snimak na kom ponosno pokazuje trbušnjake i vitak struk u bikiniju tokom odmora. Uz snimak je napisala: "Isplatili se treninzi", naglašavajući posvećenost i trud koji je uložila kako bi postigla željeni rezultat.

Ova objava naišla je na veliki broj pozitivnih komentara i lajkova, a mnogi su istakli da je Bojana inspiracija mnogim ženama koje su u sličnoj životnoj fazi. Njen primer pokazuje da je moguće vratiti se formi nakon porođaja uz trud, upornost i pravilan pristup vežbanju i ishrani.


Bojana Ristivojević je još jednom pokazala svoju snagu i samopouzdanje, ističući važnost brige o sopstvenom telu i zdravlju. Njen primer je inspiracija mnogim ženama, a njen povratak na male ekrane nakon porođaja i briga o liniji su tema o kojoj se i dalje aktivno diskutuje u javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading