ANDRIJA KUZMANOVIĆ POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Glumac se skinuo, žene lude za ovim TELOM!

Autor:

Zabava

05.06.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Kuzmanović se skinuo i pokazao čime raspolaže!

ANDRIJA KUZMANOVIĆ POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Glumac se skinuo, žene lude za ovim TELOM!

Foto: ATAImages

Poznati glumac Andrija Kuzmanović, poznat po ulozi golmana Jakše u filmu "Montevideo", nedavno je proslavio svoj 40. rođendan, a javnost je oduševio novim izgledom koji je postigao poslednjih meseci. Na društvenim mrežama pohvalio se svojom transformacijom, ističući da je "40 novih 20" i pokazujući svoje savršene trbušnjake.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija Kuzmanović se skinuo

 

 


Kuzmanović je otkrio da je uspeo da smrša između 28 i 30 kilograma, naglašavajući da je odlučio da promeni svoj životni stil kako bi se prilagodio novim ulogama koje ga očekuju. U emisiji "Ekskluziv Night" otkrio je da je postigao ovaj rezultat bez posebnih režima ishrane ili konzumiranja tableta, već je istakao da je smanjenje unosa alkohola igralo ključnu ulogu. Umesto večernjih izlazaka i konzumiranja alkohola, Kuzmanović je prešao na zdravije alternative poput limunade i pomorandže.

Osim što je oduševio javnost svojom fizičkom transformacijom, Andrija je najavio i nove uloge koje ga očekuju, ističući da su one zahtevale drugačiji pristup i fizičku spremnost koju je sada postigao. Sa novim izgledom i novim pristupom životu, Kuzmanović ulazi u "srednjake" od 40 godina, spremniji nego ikad da pokaže svoj talenat i angažman u novim projektima.

Republika

Foto: Ata images

Andrija Kuzmanović

 


Andrija Kuzmanović je oduvek bio omiljen među publikom, a njegova transformacija i novi pristup životu samo su dodatno ojačali njegovu popularnost i uticaj u filmskoj industriji. S nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će se novi izgled odraziti na njegove buduće uloge i projekte.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading