KARLEUŠINA NAJNOVIJA OBJAVA ĆE DUŠKU NATERATI SUZE NA OČI: Svi čekaju komentar fudbalera! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je iznenadila pratioce najnovijom fotografijom.

KARLEUŠINA NAJNOVIJA OBJAVA ĆE DUŠKU NATERATI SUZE NA OČI: Svi čekaju komentar fudbalera! (FOTO)

Foto: ATAImages

Poznata srpska pop pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić često su u centru medijske pažnje, a danas je Jelena iznenadila svoje pratioce objavom fotografije mlađe ćerke Nike u maturskoj haljini. Pohvalila je dizajnera haljine, ističući da ju je napravio njen prijatelj Bojan.

Aktivnosti ćerki Jelene Karleuše i Duška Tošića prate se gotovo svakodnevno na društvenim mrežama. Njihovi modni odabiri, putovanja i druge aktivnosti zauzimaju veliki medijski prostor. Mlađa Nika je vrlo aktivna na Tik Toku, dok se starija Atina čini da se povukla iz javnosti u poslednje vreme.

-  Moj prijatelj Bojan napravio je najdivniju matursku haljinu za moju ćerku Niku - napisala je ona. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša svojim objavama na društvenim mrežama redovno iznenađuje javnost, a fotografija Nike u maturskoj haljini definitivno je privukla pažnju pratioca. Međutim, njeni planovi za školovanje ćerki u inostranstvu takođe su tema o kojoj se i dalje raspravlja.

- Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je nedavno Jelena Karleuša za Republiku na temu razvoda.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista nedavno za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slobodan građanin

06.06.2024 15:25

Jelena Karleuša uništava ćerke. Šta rade socijalni radnici Beograda? Očigledno se boje njenog oca i DRPSKE NAZADNE SRANKE OSKARA. ONI JE PLAČAJU A ONA IM POKAZUJE ORALNO UMEĆE.