SARA JO ZAUSTAVILA INTERVJU ZBOG MILICE PAVLOVIĆ! Pevačica odmah PRESEKLA pitanje o KOLEGINICI, pa spomenula Karleušu! (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

31.05.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni rat se nastavlja!

U jednom popularnom prestoničkom lokalu, mlada muzička zvezda u usponu, Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, puštala je muziku, a pre nego što se latila di-džej pulta, nakratko je stala ispred objektiva našeg portala, međutim, u jednom trenuntku je zaustavila intervju zbog pitanja o svojoj koleginici, Milici Pavlović.

Naime, Sara i Milice nedavno su se našle u medijskom sukobu, a javnost zapravo nikada nije saznala pravu pozadinu cele te priče. Na pitanje da objasni šta se tu zapravo desilo, da li su kojim slučajem kontaktirale nakon svega, te da li je čula Miličine nove pesme, pevačica je najpre napravila grimasu, a zatim krozh osmeh odbila da o njoj priča.

- Večeras samo dobro piće, italijanski hitovi, sunce nas je napustilo, ali... Ne, ne, to je to - rekla je kratko Sara vidno uzrujana, ne želeći da komentariše svoju koleginicu.

Republika

Foto: ATAImages

Sara Jo i Milica Pavlović nastavile estradni rat

Ipak, o muzičkoj zvezdi, Jeleni Karleušu, Sara je imala samo reči hvale, te se ovom prilikom prisetila njihovog zajedničkog nastupa na beogradskom fesitvalu "Music Week", kada su zajedno delile scenu.

- Brani me i dalje Karleuša! Imam tu sreću, još od "Prvog glasa Srbije". Zaista, ne bih imala ništa da kažem loše za nju, pogotovo kada bih pričala iz svog nekog iskustva i primera. Bila je puna podrška još na početku moje karijere, pamtim je kao jednu od prvih koja se oglasila povodom mene i imala reči hvale za mene - istakla je mlada pevačica za Republiku, te nastavila:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

- Svakako mi je da je bilo novo i jako zanimljivo iskustvo naša koloboracija koju smo imali pre par godina. Nismo najavljivali ništa, bilo je sve potpuno na "bum" i sećam se da su reakcije bile fenomenalne. Nas dve spaja ta ljubav i posvećenost prema sceni, uvek se rado setim nje i tog našeg nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading