KARLEUŠA ODRŽALA ČAS IZ PATRIOTIZMA: Pojavila se na glasanju sva u BELOM, a iza nje se vijori SRPSKA ZASTAVA! Prizor koji oduzima dah (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oduševila naciju u bojama naše države!

Danas se u Srbiji održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su i veliki gradovi poput Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka i Valjeva, kao i većina vojvođanskih opština. Glasačka mesta su otvorena od 7 sati ujutru i ostaće otvorena sve do 20 časova, pružajući građanima širom zemlje priliku da iskoriste svoje građansko pravo i glasaju za kandidate i izborne liste po svojoj želji.

Jedna od poznatih ličnosti koja je danas ispunila svoju građansku dužnost je i muzička zvezda Jelena Karleuša. Pevačica se, naime, pojavila na svom biračkom mestu u beloj haljini sa kombinacijom plave i crvene boje, koje simbolično predstavljaju boje srpske zastave. Sa velikim šeširom i belim naočarima, Karleuša je svojim stilom privukla pažnju, a u jednom trenutku je otkrila i srpsku trobojku koja se nalazila ispod njenog plašta.

Ovaj gest popularne pevačice privukao je velikku pažnju javnosti i pokazao njenu podršku i angažovanost u političkom životu zemlje. Njen izgled i pojava na biračkom mestu zasigurno će biti jedna od glavnih tema današnjeg dana.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Jelena Karleuša podigne prašinu svojim izgledom i izboorm garderobe za glasanje. Ona se pre nekoliko meseci pojavila u crnini, takođe sa veliki, crnim šeširom, a o njenom autfitu se pričalo nedeljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iwa

02.06.2024 16:15

Smraduša i opajdara!!!

Svetlana

02.06.2024 17:36

Zabraniti koriscenje zastave u svrhe koje nisu predvidjene zakonom

Cilka

02.06.2024 21:36

Amerikanci nose kupace gace sa pri ntom njihove zastave Pa?