SPEKTAKL U BEOGRADSKOJ ARENI! Tea Tairović najavila NAJSKUPLJI projekat do sada, cifra premašuje POLA MILIONA EVRA!

Autor:

Zabava

04.06.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović kreće na turneju!

SPEKTAKL U BEOGRADSKOJ ARENI! Tea Tairović najavila NAJSKUPLJI projekat do sada, cifra premašuje POLA MILIONA EVRA!

Foto: Republika TV

Posle uspešnog koncerta na Tašu, popularna muzička zvezda Tea Tairović najavila je svoj prvi koncert u Beogradskoj areni. Ovaj spektakl planiran je za 21. septembar s početkom u 21 čas. Koncert će označiti početak velike turneje pod nazivom "Neka noćas gori Balkan", a publika će imati priliku da čuje kako stare hitove s prethodnih albuma, tako i pesme s njenog najnovijeg albuma "TEA".

Tea Tairović je nedavno izdala svoj treći studijski album pod nazivom "TEA" koji je za samo nekoliko dana oborio brojne rekorde u broju pregleda. Album sadrži 13 novih pesama, a pesma "TEANUCCI" koju je snimila sa popularnim reperom Nućijem, predstavlja jedini duet na albumu. Ovaj projekat smatra se njenim najskupljim dosad, s cifrom koja prema spekulacijama premašuje i pola miliona evra.

Tea Tairović, kao veliki perfekcionista, najavljuje posebne koreografije koje će publiku ostaviti bez daha. Nakon uspešnog koncerta na Tašu, gde je već pokazala svoj scenski nastup, Tea se spremno upušta u pripreme za još veći događaj u Beogradskoj areni.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tea Tairović

 

Podsetimo, Tea Tairović, 31. maja 2024. godine izdala je treći po redu studijski album, sa čak 13 novih pesama i spotova za svaku od njih!

Album nosi naziv kratak i moćan naziv "TEA", a nazivi novih numera su "Zbogom ljubavi", "Bakšiš", "Pozovi", "Tea", "Pec", "Naivčina", "Titanik", "Ola", "Nek ti je srećno", "Udri", "Ime mi je ljubav", te numera "TEANUCCI" koju je snimila popularnim reperom Nućijem, a koja je ujedno i jedini duet na albumu.

Kako se priča, ovo je Tein najskuplji projekat do sada, a cifra koja se spominje je daleko viša i od pola miliona evra.

Beogradska arena neće biti Tein prvi solistički koncert u Beogradu, pošto je već napunila Tašmajdan, ali je ovaj "zalogaj" daleko veći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading