EVO ZBOG ČEGA KRIJE DEČKA KAO ZMIJA NOGE: Tea Tairović poslala brutalnu poruku, hejterima neće poći za rukom da joj upropaste vezu!

Autor:

Zabava

04.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ne voli da se eksponira, često prati pevačicu na javnim događajima i premijerama, a neretko je čeka i na aerodromu nakon njenih putovanja.

EVO ZBOG ČEGA KRIJE DEČKA KAO ZMIJA NOGE: Tea Tairović poslala brutalnu poruku, hejterima neće poći za rukom da joj upropaste vezu!

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Mlada i popularna pevačica Tea Tairović uživa u novoj ljubavi. Javnost je za to tek sada saznala, a njena romansa sa kršnim mladićem traje već 6 meseci. Tea Tairović izdala je novi album i obradovala brojne fanove, koji su to jedva čekali, a večeras je gostovala u emisiji "Amidži šou". Na samom početku, Ognjen Amidžić je najavio specijalno iznenađenje, pa otkrio da će pevačica pozdraviti svoju publiku ispred studija.

Kada mu se pridružila u studiju, Tea je Ognjenu skrenula pažnju, pa mu jasno stavila do znanja da ne želi pričati o privatnom životu, odnosno, da neće govoriti o svom dečkiu, pa otkrila zašto krije vezu:

- Što duže kriješ svoju sreću od drugih, duže si srećan. Ne želim da pričam o ljubavnom životu, stvarno... To ne znači da nemam dečka, nisam to rekla - priznala je Tea Tairović u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Pevačica Tea Tairović, koja je od početka svoje karijere vešto krije svoj ljubavni život, nedavno je otkrila da je već sedam meseci u vezi sa svojim dečkom. Iako je ranije tvrdila da je sama već nekoliko godina, izgleda da to nije tačno, jer je njen dečko veoma prisutan u njenom životu. Iako ne voli da se eksponira, često prati pevačicu na javnim događajima i premijerama, a neretko je čeka i na aerodromu nakon njenih putovanja.

- Ljubavi nije bilo poslednje četiri godine. Nemam šta novo da ispričam. Jako sam zatvorena, ozbiljno sam izranjavana i ne smem da se upuštam u nešto novo. Malo sam kukavica na tom polju. Ali imam dobar osećaj za ovu godinu, otvorena sam za ljubav - rekla je ona početkom godine.

- Tein dečko je počeo da radi kod nje prošle godine kao obezbeđenje. Nisu se odvajali, svuda su išli zajedno i malo po malo ušli su u vezu. Odmah joj se dopao i varnice su sevale na sve strane, pa nije prošlo mnogo vremena od kad je počeo da radi za nju do započinjanja romanse. Tea je presrećna pored njega, ali ne želi još uvek da ga u javnosti predstavlja kao momka - istakao je izvor za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading