NAŠU TRUDNU VODITELJKU MUŽ PREBIO NA MRTVO: Batinama joj UBIO NEROĐENU BEBU, nestala iz javnosti tada!

Autor:

Zabava

21.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davio je i udarao uz reči da će je odrobijati!

NAŠU TRUDNU VODITELJKU MUŽ PREBIO NA MRTVO: Batinama joj UBIO NEROĐENU BEBU, nestala iz javnosti tada!

Foto: youtube.com/printscreen

Ljubinka Buba Dobrosavljev

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev odlučila je da se povuče sa malih ekrana i posveti sebi nakon što je pretrpela izuzetno teške životne izazove. Naime, pre više od deset godina, prošla je kroz traumatično iskustvo koje je uključivalo nasilje od strane supruga i gubitak bebe. Kroz svoju iskrenu priču, Buba je otvorila javni dijalog o nasilju nad ženama i hrabro odlučila da više ne ćuti o svojoj patnji.

Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u"! On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je voditeljka tada za Puls.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Ljubinka Buba Dobrosavljev

Inače, Ljubinka Buba Dobrosavljev je bila zaštitno lice "Granda", ali je zbog čestih lapsusa dobila otkaz od direktora Saše Popovića. Iako je zajedno sa kolegom Vladom Stanojevićem vodila prestižno muzičko takmičenje "Zvezde Granda" i bila obožavana od strane publike, njen strašan kiks tokom finalne večeri u beogradskoj Areni rezultirao je momentalnim otkazom.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Ljubinka Buba Dobrosavljev

Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, Ljubinka je konstantno grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je "onoj glupači" dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću - otkrio je tada detalje izvor blizak produkciji, preneli su domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Laura

27.05.2024 22:24

Bubo, Bubo, kada ces prestatibda lazes. Svi smo ti poverovali, tako si sve izmanipulisala I prave zrtve nasilja dovela u najgori moguci polozaj. Sram te bilo, ali ti za sramotu ne znas. Setite se I nadjite na netu sve od pre 10- ak godina.