IZA LEPE VODITELJKE PINKA STOJI VELIKI MOĆNIK: Redovno je gledate na malim ekranima, a ne znate da je udata za NJEGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U braku su već godinama, a jedan detalj posebno iznenađuje!

IZA LEPE VODITELJKE PINKA STOJI VELIKI MOĆNIK: Redovno je gledate na malim ekranima, a ne znate da je udata za NJEGA! (FOTO)

Foto: printscreen rtv pink

Ana Pendić

Voditeljka Pinka, Ana Pendić, već dugi niz godina je prisutna u medijima i važi za jednu od najprepoznatljivih lica na malim ekranima. Osim svog poslovnog angažmana, neretko se nađe u centru pažnje i zbog svog privatnog života, međutim, malo ko zna da je udata i da već deset godina uživa u skladnom braku sa Vojkanom Radošem, direktorom televizije "B92".

Naime, iako retko govori o detaljima iz svog privatnog života, voditeljka je jednom prilikom otkrila da je ključ uspeha svakog braka, pa i njenog, razumevanje i prihvatanje partnera, bez potrebe za kompromisom koji bi zahtevao promene u ličnosti zbog partnera.

Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - ispričala je jednom prilikom Ana u emisiji "Magazin In".

Voditeljka je dodala i da, uprkos svim razlikama i promenama, svog supruga voli podjednako snažno, kao prvog dana.

- Deset godina smo u braku, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo. Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - istakla je ona.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Pendić, voditeljka Pinka

Ona se osvrnula i na neke njihove navike, koje nisu za mnoge parove tipične i izazvala je burne reakcije u javnosti.

- Mi sad, na primer, izlazimo odvojeno. Nekim ljudima je to skandalozno što mi ne izlazimo zajedno. Pritom, on i ja potpuno drugačije doživljavamo noćni izlazak. Meni je to neka elegantna večera sa prijateljicama, a njemu je to kafana. A ljudi se skandalizuju, kao: "Kako vi to u braku, a izlazite odvojeno" - otkrila je jednom prilikom lepa voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading