KEBINA ĆERKA PRIJAVLJIVANA POLICIJI ZA UZNEMIRAVANJE: Bivši joj priredio pakao, pevač jedva uspeo da je vrati u Srbiju!

Autor:

Zabava

01.06.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji njenog života u Americi!

KEBINA ĆERKA PRIJAVLJIVANA POLICIJI ZA UZNEMIRAVANJE: Bivši joj priredio pakao, pevač jedva uspeo da je vrati u Srbiju!

Foto: youtube.com/printscreen

Ćerka poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, odlučila je pre više od decenije da napusti Srbiju i započne novi život u Americi. Nakon završenog fakulteta na Univerzitetu Berkli u Bostonu, Nataša se suočila sa izazovima trajne boravišne vize zbog koje nije u mogućnosti da poseti Srbiju, što je izazvalo veliku patnju njenog oca.

Nataša je prošla kroz teške trenutke u Americi, gde je morala da se bori sa finansijskim izazovima. Tokom jednog perioda, jela je samo jednu kiflu dnevno, dok su joj roditelji Olja i Dragan pružali finansijsku podršku. Takođe, Nataša je iznajmljivala stan kako bi pokrila svoja dugovanja, a suočila se i sa problemima u vezi sa bivšim dečkom, koji ju je prijavljivao policiji za uznemiravanje.

Republika

Foto: PrintscreenInsatgram

Nataša Kojić

 

Uprkos svim izazovima, Nataša se nadala rešenju svog statusa kako bi mogla da nastavi da živi i radi u Americi. Navodno, uzela je zaštitu azila kako bi legalno boravila u Sjedinjenim Američkim Državama. Trenutno, Nataša poseduje kreditnu karticu, svoj auto i iznajmljen stan, dok se nada da će uskoro rešiti svoj status i nastaviti da razvija svoju karijeru.

Iako je napustila pevačku karijeru, Nataša nije prestala da se izražava kroz umetnost. Pored pisanja filmske muzike, ona se bavi snimanjem modnih editorijala, statiranjem i pojavljivanjem u šou-programima. Njen otac, Keba, otkrio je da je posvetio nekoliko pesama svojoj ćerki, koje planira da snimi u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading