NOVI SKANDAL NA NASTUPU EME RADUJKO: Pevačica urla iz petnih žila, svi se pitaju ko stoji iza ovoga!

Autor:

Zabava

01.06.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko ljuta na DJ-a zbog isključenog mikrofona!

NOVI SKANDAL NA NASTUPU EME RADUJKO: Pevačica urla iz petnih žila, svi se pitaju ko stoji iza ovoga!

Foto: printscreen/tiktok,Instagram.com

Ema Radujko, poznata po svojim skandaloznim nastupima, ponovo je uzburkala javnost svojim nedavnim performansom. Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa jednog od njenih nastupa na kom se, kao po običaju, polivala vodom. Međutim, ovog puta, situacija je eskalirala kada je shvatila da joj je mikrofon isključen, što je rezultiralo ljutitim reakcijama upućenim ka DJ-u.

Nakon ovog incidenta, društvene mreže su eksplodirale komentarima o Eminiom ponašanju. Komentari poput "Šta joj znači ovolika kosa ako se poliva alkoholom?" i "Ne znam na kojoj planeti majmuna živi" samo su neki od mnogobrojnih koji su se nizali na Tviteru. Njen postupak je izazvao žestoku reakciju javnosti, ostavljajući mnoge u šoku.

 

 

Pevačica je poznata po slobodnom načinu odevanja, a nedavno je šokirala prisutne svojim izdanjem. U uskoj haljini, Ema je privukla pažnju svojim izazovnim izgledom, dok je grudi prekrila samo tračicom, koju je tokom nastupa bezuspešno pokušavala da zadrži u haljini.

Podsećanja radi, Ema Radujko je jednom prilikom progovorila na temu svog fizičkog izgleda, te se osvrnula i na golotinju koju plasira na društvenim mrežama. Kako kaže, roditelji je podržavaju, njeno neretko nago eksponiranje.

- Fizički izgled je mač sa dve oštrice, pomogao mi je, ali i odmogao. Svakome prija da dobije komplimente i određenu pažnju na račun izgleda. Problem je što se devojkama koje dobro izgledaju često automatski osporavaju svi drugi kvaliteti, mrze me jer izgledam dobro - poručila je pevačica za Alo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Profa

02.06.2024 12:49

njoj samo treba redovna doza KUROMICINA i ima da se smiri brzo.