SUD ĆE DELITI IMPERIJU DRAGANE I TONIJA?! Folk zvezda prva povukla POTEZ protiv supruga, čeka se njegova ODLUKA!

Autor:

Zabava

01.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković čeka odgovor Tonija Bijelića, sve se rešava preko advokata!

SUD ĆE DELITI IMPERIJU DRAGANE I TONIJA?! Folk zvezda prva povukla POTEZ protiv supruga, čeka se njegova ODLUKA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Proslavljena folk zvezda Dragana Mirković trenutno prolazi kroz težak period, budući da se nalazi u procesu razvoda od svog supruga, biznismena Tonija Bijelića, o čemu domaći mediji neprestano bruje već izvestan period. Iako je delovalo da se par rastao mirnim putem, kako se sada navodi, Dragana je tužila Tonija i prvo ročište je već zakazano, te se očekuje da će se supružnici uskoro suočiti na sudu.

Naime, Mirkovićka je navodno otvorena za svaki vid dogovora, ali kako trenutno "drugačiji dogovor nije moguć", odlučila je da sa Bijelićem preko suda podele imovinu koju imaju.

- Dragana je Toniju još prvog dana uručila zahtev za razvod braka i dalje prepustila posao advokatima, koji bi trebalo da se dogovore i reše slučaj - rekao je izvor na samom početku, prenosi Kurir, pa odmah nastavlja:

Republika

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Dragana i Toni završiće na sudu zbog podele imovine

 - Postoji zakonski rok u kom advokat i Toni treba da se dogovore i saopšte Dragani da li hoće da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podeli imovine.

Međutim, ni Bijelić, ni njegov advokat se još uvek nisi oglasili povodom sporazumnog razvoda, ali kako dalje navodi izvor, još uvek imaju vremena da donesu odluku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Toni Bijelić se još uvek nije oglasio povodom sporazumnog razvoda

- Toni i njegov advokat, koliko ja znam, do danas nisu odgovorili Dragani, ali taj rok još uvek nije istekao, tako da imaju još vremena da donesu odluku kako će se sve završiti. Što se Dragane tiče, ona je od samog početka bila sa svaki dogovor, kao što je i poznato javnosti - zaključuje sagovornik upućen u ceo slučaj za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading