PROCURILA SLIKA BOGDANE RAŽNATOVIĆ IZ KREVETA: Veljko je KRIŠOM fotografisao, evo šta je ZATEKAO u porodičnom domu (FOTO)

Autor:

Zabava

01.06.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna objava raznežila javnost!

PROCURILA SLIKA BOGDANE RAŽNATOVIĆ IZ KREVETA: Veljko je KRIŠOM fotografisao, evo šta je ZATEKAO u porodičnom domu (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Veljko i Bogdana Ražnatović

Bokser Veljko Ražnatović, poznat i kao sin folkerke Svetlane Cece Ražnatović, često oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama deljenjem intimnih trenutaka iz porodičnog života, što je bio slučaj i ovog jutra. Naime, Arkanov naslednik je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju supruge Bogdane, i to iz bračnog kreveta.

Naime, kako se može videti u Veljkovoj objavi, lepa Bogdana je ležala u porodičnom domu u Titelu, a pored nje je bio i njihov najstariji sin Željko, koji se naslonio na majčin obraz i zajedno sa njom zaspao. Emotivni prizor raznežio je sve Ražnatovićeve pratioce, a posebno je dirnuo Veljka koji je zabeležio ovaj intimni trenutak i podelio ga sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com/ac3isb4ck

Bogdana i Željko Ražnatović spavaju zajedno

- Slava Bogu - napisao je Ražnatović uz emotikone srca i krsta.

Podsećanja radi, nije tajna da Veljko i Bogdana Ražnatović uživaju u porodičnoj idili sa svojim sinovima. Osim Željka, par ima i najmlađeg naslednika Isaiju, koji im se pridružio u maju ove godine. Kako je bokser otkrio, bebu će krstiti na Vidovdan, 28. juna, tako da će u poznatoj porodici ponovo biti slavlja.

Republika

Foto: Instagram.com

Bogdana i Željko Ražnatović sa sinovima

Pored njih, tu je i naslednik Krstan, koji je nedavno proslavio prvi rođendan. Veljko je istakao da sa suprugom i decom uživa u svakom trenutku provedenom zajedno, ali da će četvrto dete morati da sačeka.

Sad ću malo da pauziram... I ovaj treći je došao totalno neplanirano - naveo je Ražnatović nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading