NAŠ PEVAČ IMAO JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Na auto-putu HOROR, automobili tada bili potpuno SMRSKANI! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.05.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji stravične nezgode lede krv u žilama!

NAŠ PEVAČ IMAO JEZIVU SAOBRAĆAJKU! Na auto-putu HOROR, automobili tada bili potpuno SMRSKANI! (FOTO)

Foto: instagram.com/crazydincha, ATA Images

Pevači Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča doživeli su stravičnu saobraćajnu nezgodu 2013. godine kod Bačke Topole, koja je zauvek promenila njihove živote. Na auto-putu Novi Sad – Subotica, njihov automobil je bio u udesu sa kombijem, ostavljajući ih jedva žive. Fotografija potpuno smrskanog automobila svedočila je o težini nesreće, a ova trauma je ostavila dubok trag u životima ova dva mlada pevača.

Dinča se, od tog dana, svaki put zahvaljuje Bogu što je izvukao živu glavu, a danas se ponovo obratio javnosti putem društvene mreže Instagram, te spomenuo i Svetog Jovana Rilskog čudotvorca, koji mu je takođe, kako kaže, spasio život tog kobnog dana.

- Blagodarim Gospodu Bogu i velikom božijem ugodniku Svetom Jovanu (Ioan) Rilskom čudotvorcu, što me tog dana spasiše od sigurne smrti. 29.05.2013. - napisao je Dinča u okviru svoje objave, podsećajući javnost na jezivu saobraćajku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Dincic (@crazydincha)

Podsećanja radi, pored traume nesreće, Dinčić se suočio i sa izazovima porodičnog života. On i supruga Jelena su nedavno dobili treće dete, sina Stefana, što je predstavljalo novu radost, ali i dodatni izazov s obzirom na komplikacije sa kojima se Jelena susrela tokom porođaja, te je u GAK "Narodni front" ostala duže nego što je to bilo planirano - čak dva meseca.

- Ljudi, ja sam ovde provela dva meseca, bilo je nekih komplikacija. Ranije su krenule kontrakcije, na kraju ispalo sve u redu. Jedva čekam da odem kući. Jedva čekam da vidim decu, strašno su mi nedostajali, zabranjene su posete - rekla je Jelena po izlasku iz bolnice, a onda se Dinča nadovezao i otkrio kako je izdržao bez supruge sa dvoje male dece:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Dinčić Dinča izveo suprugu Jelenu iz porodilišta

- Prošao sam jedan veliki test uz pomoć mojih i njenih roditelja sam uspeo da radim sve što je ona do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading