OGLASILA SE CECA POSLE VENČANJA ĆERKE ANASTASIJE! KRATKO objasnila kako su se proveli! Uživalo se za sve pare!

Autor:

Zabava

29.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceremonija je bila intimnog karaktera, a prisustvovali su im kumovi, članovi porodice i bliski prijatelji.

OGLASILA SE CECA POSLE VENČANJA ĆERKE ANASTASIJE! KRATKO objasnila kako su se proveli! Uživalo se za sve pare!

Foto: ATA images, ST/Tamara Pavišić, Printscreen/Instagram

U luksuznoj vili na Dedinju juče je održano venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, događaj koji je privukao pažnju javnosti. Ceremonija je bila intimnog karaktera, a prisustvovali su im kumovi, članovi porodice i bliski prijatelji.

Anastasijina majka, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, sada se oglasila i rekla da su se na slavlju svi proveli odlično te i da je zadovoljna kako je sve proteklo.

- Fantastično smo se proveli! Sve je super i zadovoljni smo, hvala Bogu - rekla je ona za Blic. 

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

 

Podsećamo, juče u poslepodnevnim satima u vilu kod Cece, u ulici Ljutice Bogdana, počeli su da pristižu članovi familije i prijatelji jer je planirano veliko slavlje, a Cecini roditelji Mira i Slobodan su po odlasku iz vile, za medije rekli da su uzbuđeni.

 - Unuka se davno udala, ali dobro! Sada je sve upotpunjeno! Naravno da smo srećni i želimo im sve najbolje - rekla je Anastasijina baka Mira. 

Foto: Republika, instagram

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

 

Nedugo posle toga Gudelj je sa porodicom izašai ispred kuće, kako bi završio još neke obaveze, a gosti su nastavili da stižu na proslavu. 

S obzirom na opuštenu atmosferu venčanja, Nemanja Gudelj odabrao je ležerniji stil odevanja. Mladoženja se odlučio za belu majicu kratkih rukava i crne pantalone, pokazujući svoj neposredan pristup i stil.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

Veliku kapiju krasili su bogati buketi belih divljih ruža, simbolizujući nežnost, nevinost i čistu ljubav.

Majka neveste, folk diva Svetlana Ražnatović Ceca, nije krila svoju sreću i ponos zbog venčanja svoje ćerke. Ona je izjavila da je cela porodica presrećna i da im želi ljubav i poštovanje u svim životnim izazovima. Domaćin venčanja, Veljko Ražnatović, srdačno je dočekivao goste.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading