OVO BOLI SEVERINU! Hrvatska pevačica i Karleuša OČI U OČI, ovako je protekao SUSRET o kom je Jelena pričala! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.05.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak susreta Jelene Karleuša i Severine Vučković, o kom je naša zvezda pričala u "Ćirilici" sinoć"!

OVO BOLI SEVERINU! Hrvatska pevačica i Karleuša OČI U OČI, ovako je protekao SUSRET o kom je Jelena pričala! (VIDEO)

Foto: ATA Images,ST/Dragan Kadić

Muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć je gostovala u emisiji "Ćirilica", gde je govorila o mnogim poličkim temama, a osvrnula se i na sukob sa pevačicom Severinom Vučković i njene provokacija upućene Srbiji i našem narodu.

- Sve ono što sam rekla, a što zovu "politikom", ne bih rekla da je politika. Mislim da ti ne treba hrabrost za stav koji je prosto istina. Ne bih rekla da ja imam sukob sa Severinom, ali moram da kažem da je došlo do politizacije nečeg što se zove odbrana svoje zemlje. Ona ima sukob sa zemljom iz koje vuče korene. Ja ne verujem u priču da jedan narod za nešto može da bude kriv i ima izvršnu moć - istakla je Karleuša na početku.

Republika

Foto: Goran Ristovski/ATAImages, Printscreen/Happy Tv

Karleuša sinoć progovorila o Severini

Karleuša je otkrila i da je jednom prilikom videla Severinu u prolazu, ali da je nije prepoznala. Sad je na društvenoj mreži Iks (Tviter) isplivao snimak ovog susreta.

Njih dve su 2016. godine bile gošće na koncertu Saše Matića u Areni, a Jelena je prošla pored Severine kao pored "turskog groblja", što možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Karleuša je sinoć govorila i o ovome:

- Rekli su mi da sam Severinu jednom videla u prolazu. Nisam je prepoznala, jer uživo i na slikama... To je druga priča! Kada pričamo o ženama koje prodaju veru za večeru, njima nije mesto u emisijama sa ozbiljnim državnicima. Ona je mene napala jer sam rekla da joj je otac Srbin. Nazvala je moje reči beščašćem. Severina mora da shvati da, kada se podržava svoje, nije nikakav "atak" na druge. Kada se usudiš da kao Srpkinja odbraniš svoje, odmah ti stave žig… Časno je braniti svoju zemlju, a ja nisam imala nameru nikoga da uvredim. Ipak, ova emisija je ozbiljna da bi govorili o tabloidnim ličnostima, a ona je tabloidna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading