SVI BRUJE O RAZVODU KARLEUŠE I TOŠIĆA: Duškova majka se samo jednom OGLASILA, ovo je poručila tada!

Autor:

Zabava

28.05.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikoleta Tošić se svojevremeno oglasila za Republiku nakon skandala!

SVI BRUJE O RAZVODU KARLEUŠE I TOŠIĆA: Duškova majka se samo jednom OGLASILA, ovo je poručila tada!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Vlada LUKIĆ

Fudbaler Duško Tošić se pre dva dana, 26. maja, prvi put oglasio i progovorio o razvodu od muzičke zvezde Jelene Karleuše. Tada je naveo da on neko vreme sporazumno pokušava da se razvede od nje, ali da mu ona ne da razvod. Karleuša mu je uzvratila i objavila prepiske sa njegovim advokatom, te navela da je ona ta koja je pokrenula priču o razvodu.

Republika

Foto: ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Usledilo je javno prepucavanje putem društvenih mreža, a Duško je naveo da bi medijima mogao da da materija koji bi punio stupce naredne dve godine. Karleuša mu je poručila da je bolje da brine o majci njegove dece, nego da joj javno preti. Mnoge je zanimao stav njihovih porodica, a Duškova majka Nikoleta Tošić se jedini put oglasila na Božić 2022. godine i to za Republiku.

Tada je Jelena navodno prijavila Duška za nasilje, a Nikoleta je izjavila da joj nije bilo nimalo prijatno.

- Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu - rekla nam je Nikoleta tada, pa dodala:

- Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije - dodala je ona za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Nikoleta i Duško Tošić

Podsetimo, tada je izvor tvrdio da je pevačica izjavila da je suprug psihički maltretira, da je nasrnuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Jelena je dva meseca kasnije izjavila da nije podnela nikakvu krivičnu prijavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading