SRPSKA PEVAČICA PREKINULA ĆUTNJU O SREBRENICI: Mi nismo GENOCIDAN narod, PAMTIMO! Da se rasplačeš od TUGE (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene reči lede krv u žilama!

SRPSKA PEVAČICA PREKINULA ĆUTNJU O SREBRENICI: Mi nismo GENOCIDAN narod, PAMTIMO! Da se rasplačeš od TUGE (FOTO)

Foto: printscreen/Grand TV

Danas se u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija glasalo o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici, koja je na kraju usvojena. Ovim povodom oglasile su se i poznate ličnosti iz Srbije, koje su izrazila svoju podršku predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, i svom narodu. Među njima bila je i pevačica Ivana Šašić, koja se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Mi nismo genocidan narod. Pamtimo... Ponosna Srbija i Srpska - navodi se u objavi koju je Šašićka podelila na svom profilu.

Republika

Foto: instagram.com/ivanasasic_official

Ivana Šašić se oglasila povodom genocida u Srebrenici

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da javne ličnosti iz Srbije izražavaju podršku našem predsedniku u vezi sa ovim pitanjem. Muzička zvezda Jelena Karleuša takođe je javno stala uz predsednika, ističući da je "Srbiju treba braniti od istorijske bruke" koja bi mogla da proizađe iz ove rezolucije.

- Svim srcem uz predsednika svoje zemlje koji u ovom momentu brani Srbiju i veliki i plemenit srpski narod od istorijske bruke Ujedinjenih nacija - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu, a zatim se obračunala i sa koleginicom Severinom, koja je uputila provokacije na račun Srbije i srpskog naroda:

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša instagram

Severina, a zašto je tebi bitno da li se koristi reč zločin ili genocid? Zašto se ti baviš presuđivanjem šta je bilo i pojašnjavanjem? Ako je samo do para i odštete(?!) koliku je odštetu tvoja država platila Srbiji za Jasenovac? Hmm? Da li se naplaćuje na tonu mesa, ili na broj ljudi? Koliko košta, na primer, milion života? Koliko za milion Srba i da li hoćete popust, jer je bilo i Jevreja? Romi gratis! Tražite li popust na količinu i utrošeni trud jer baš je bilo potrebno mnogo volje i truda da se postigne ta cifra u samo jednom logoru? A imaš li cenovnik koliko Hrvatska treba da plati odštetu za jedini dečji logor na svetu? Ako je dečji logor je l' to tarifiraš kao "mali" zločin ili veliki zločin? Kako ti to nazivaš Severina, hm? Hoćemo onda da fino platimo jedni drugima pa da se volimo? Čist račun duga ljubav? Ima li Hrvatska para ili da šmekerski oprostimo dug zarad komšijskih odnosa? Šta nam teško, oprostićemo i to što si Srpkinja, a nazivaš nas "oni". Ako smo krvnoj braći Crnogorcima oprostili što za male pare glasaju protiv sopstvenog naroda i potresaju kosti svojih đedova koji su se ponosno nazivali (kako?) zašto ne bi sve svima? Srbija je velika i jaka. Nije sve u parama, draga Severina, nije ovde reč o plaćanju, ovde je reč o reči genocid. Jer genocid ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni. Za genocid se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne pominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botoks. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. veku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću da nosim ni ja, ni moja deca, ni moji unuci, jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni sa kojim ja nemam a ma baš nikakve veze! P.S. (a i tvoj sin, koji je Srbin, nosiće taj žig, ako se ta istorijska nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko "pametna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Musa

23.05.2024 19:46

A da tuke pročitaju rezoluciju.

Cilka

23.05.2024 23:02

E nek se i ona oglasila Sad Čekamo Slobu balvana nece valjda bez njega da prodje