POJAVILA SE ŠOK FOTKA RUŠKE JAKIĆ! Jedina fotografija u VENČANICI procurila u javnost, OVAKO je izgledala u mladosti!

Autor:

Zabava

04.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruška Jakić ima buran život, a sada se pojavila fotografija sa njenog venčanja!

POJAVILA SE ŠOK FOTKA RUŠKE JAKIĆ! Jedina fotografija u VENČANICI procurila u javnost, OVAKO je izgledala u mladosti!

Foto: youtube.com

Ruška Jakić je poznato TV lice koje je svojim šarmom osvojilo mnoge gledaoce. Međutim, malo ko zna da iza njenog osmeha stoje tri braka i životne priče koje su obeležile njenu privatnost.

Jedan od retkih trenutaka iz Ruškinog drugog braka, sa arhitektom Laletom Nadeždićem, ovekovečen je na fotografiji koja je nedavno osvanula na društvenim mrežama. Dok je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" svom drugom suprugu, verovatno nije ni slutila da će ova slika jednog dana obići ceo internet. Iako se brak sa Laletom završio nakon samo dve godine, Ruška ga i danas pamti sa setom, ističući da je ljubav uvek bila najvažnija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 


Nakon drugog razvoda, Ruška se našla u ulozi samohrane majke, odlučna da svojoj ćerki pruži nezaboravno detinjstvo. Međutim, kako je sama priznala, ponekad je preterivala u želji da bude i otac i majka. Iako je vredno radila i odgajala ćerku, sada shvata da je možda trebalo da bude malo manje samostalna i da prihvati pomoć drugih.

Ruška je svojevremeno izjavila da je najviše pogrešila upravo u tome što je htela da pruži ćerki sve sama. Ipak, ističe da joj je ćerka uvek bila na prvom mestu, a podrška njene majke bila je od presudnog značaja u tom periodu.

 

 

Foto: youtube.com/pink.rs

Ruška Jakić

 


Ruška Jakić je žena koja je prošla kroz mnoge izazove, ali je uvek uspevala da sačuva svoj osmeh i pozitivan duh. Njena životna priča, sa svim usponima i padovima, svakako je inspiracija mnogima da nikada ne odustanu od ljubavi i samopouzdanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading