KARLEUŠI OBOREN INSTAGRAM PROFIL: Totalni KOLAPS, otkriveno ko stoji iza OVOG napada!

Autor:

Zabava

04.05.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša napadnuta je, a prilikom sajber napada joj je ugašen Instagram profil!

KARLEUŠI OBOREN INSTAGRAM PROFIL: Totalni KOLAPS, otkriveno ko stoji iza OVOG napada!

Foto: Ata.images, Pixa.bay.com

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša ostala je bez svog Instagram profila zbog prevelikog broja prijava, potvrdio je njen PR Zoran Birtašević na društvenoj mreži X. Kako je navedeno sledeće. 

 

 

- Mnogo prijava sa bot profila različitih IP adresa JK insta naloga rezultiralo je privremenim problemom, koji trenutno rešavamo. Biće sve ok. - napisao je Zoran, PR Jelene Karleuše. 

Vest o privremenom gašenju Instagram profila Jelene Karleuše izazvala je veliku pažnju i reakciju javnosti. Mnogi fanovi su izrazili svoje negodovanje i zabrinutost zbog nedostupnosti omiljenog profila, dok su se drugi pitali o mogućim razlozima za ovakav potez.

Foto: Ata images

Jelena Karleuša

 


Ovaj slučaj takođe je pokrenuo pitanje o korišćenju botova na društvenim mrežama i njihovom uticaju na korisnike. Botovi, odnosno lažni profili koji automatski generišu aktivnosti na društvenim mrežama, postaju sve veći problem za poznate ličnosti, a sada je očigledno da ni Jelena Karleuša nije imuna na ove izazove.

Do trenutka pisanja ovog teksta, Jelena Karleuša nije dala zvaničnu izjavu o privremenom nestanku svog Instagram profila. Međutim, očekuje se da će se pevačica uskoro oglasiti povodom ovog problema i obavestiti svoje pratioce o daljim koracima.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 


Dok Jelena Karleuša i njen tim rade na rešavanju problema sa Instagram profilom, javnost sa nestrpljenjem iščekuje povratak omiljene pevačice na ovoj društvenoj mreži. Ovaj slučaj takođe postavlja pitanje o sigurnosti i zaštiti privatnosti korisnika društvenih mreža u eri sve veće digitalizacije i automatizacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading