VELIKA PROMENA NA PINK TELEVIZIJI! Jovana Jeremić izdala ZVANIČNO SAOPŠTENJE, obratila se Milici i Željku!

Autor:

Zabava

04.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić odlučila da napravi haos!

VELIKA PROMENA NA PINK TELEVIZIJI! Jovana Jeremić izdala ZVANIČNO SAOPŠTENJE, obratila se Milici i Željku!

Foto: ATA Images

Voditeljka Jovana Jeremić je još jednom pokazala predanost svom poslu i radnu etiku, ističući da ne voli da lenčari ni tokom praznika, već vredno radi i priprema se za Vaskrs. Na svom Instagram profilu, Jovana je podelila detalje o tome kako teku pripreme za praznik, istovremeno se obraćajući svojim šefovima, Milici i Željku Mitroviću.

U svom obraćanju, Jovana je otkrila da se na ružičastoj televiziji za Vaskrs sprema impozantan dekor. Preko 28 tona belog kamena, zajedno sa crvenim kamenjem i biljkama, postavljeno je kako bi prostor bio svečano uređen. Posebno je istakla ljuljašku, zeleni tepih i deo za žurku, dok je najavila svečani doručak koji će se održati na vrhu.

 

Jovana Jeremić je otkrila da je na razgovoru sa Željkom Mitrovićem iskazala snažne emocije, čak do suza. Navodno, Mitrović joj je postavio dva uslova, pri čemu ju je drugi uslov posebno potresao. Uz video koji je podelila, Jovana je otkrila da je ovaj trenutak bio emotivno ispunjen, ali nije otkrila detalje o prirodi uslova koje je dobila od svog šefa.

- Ovaj video je posvećen Velikom šefu i velikoj šefici, da vide šta mi radimo i kako pripremamo sve ovde. Preko 28 tona belog kamena je stavljeno ovde, zajedno sa ovim crvenim kamenjem i biljama, da sve bude kako treba uređeno", pokazivala voditeljka i nastavila:

Foto: Instagram.com printscreen

Jovana Jeremić Instagram

 

- Tu je i ljuljaška, pokažite i zeleni tepih, dekoracija još se sprema, radimo na tome. Tu će biti i deo za žurku, dok je gore sto gde će se održati svečani doručak, vaskršnji", rekla je Jovana u svom obraćanju.

Jovana Jeremić je još jednom pokazala posvećenost svom poslu i spremnost da se angažuje i tokom praznika. Njeni praznični pripreme na ružičastoj televiziji otkrivaju detalje o impozantnom dekoru, dok emotivni razgovor sa Željkom Mitrovićem dodaje slojeve njenog odnosa sa rukovodstvom televizije. Sve u svemu, Jovana Jeremić nastavlja da intrigira javnost svojim radom i angažmanom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading