NASTAVLJA SE PAKLENI TALAS! Moguća kiša večeras!

Autor:

Vesti

05.09.2024

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperature do 36 stepeni.

NASTAVLJA SE PAKLENI TALAS! Moguća kiša večeras!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Danas u Srbiji se očekuje veoma toplo vreme, sa temperaturama koje će se kretati od 32 do čak 36 stepeni. Lokalni razvoj oblačnosti tokom popodneva i večeri može dovesti do retke pojave kratkotrajne kiše ili pljuska sa grmljavinom, posebno u zapadnim, centralnim i južnim delovima zemlje.

Beograd: Sunčano i toplo uz umeren vetar

U glavnom gradu, Beogradu, takođe se očekuje pretežno sunčano vreme i veoma toplo, sa najnižom temperaturom od 16 do 21 stepen, dok će najviša dnevna temperatura biti oko 35 stepeni. Vetar će biti slab do umeren, istočni i jugoistočni.

Prognoza za narednih sedam dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 12. septembra, očekuje se promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima, ali uz mogućnost lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Temperature će biti u manjem padu, ali i dalje će biti toplo, sa maksimalnim vrednostima od 30 do 32 stepena. U subotu se očekuju lokalni pljuskovi još ponegde, dok će u nedelju preovladavati pretežno sunčano vreme uz ponovni porast temperatura, koje će biti od 30 do 35 stepeni.

Promenljivo vreme sledeće sedmice

Sledeće sedmice, od 9. septembra, očekuje se promenljivo vreme sa povremenom kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U pojedinim delovima zemlje, kao što su Vojvodina, Podunavlje i Pomoravlje, duvaće umeren i jak vetar, dok će maksimalne temperature biti od 28 do 31 stepen.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading