ZADRŽAVANJE NA SVIM GRANIČNIM PRELAZIMA! Naoružajte se danas strpljenjem

Autor:

Vesti

01.08.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kakvo je stanje na našim granicama

ZADRŽAVANJE NA SVIM GRANIČNIM PRELAZIMA! Naoružajte se danas strpljenjem

Foto: TANJUG/A. ĆIRIĆ

Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila jutros čekaju oko 40 minuta na izlazu iz Srbije, na prelazu Preševo, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Isto toliko se čeka i na ulazu u Srbiju, na prelazu Gradina, dok se na drumskom prelazu Šid, na ulazu, čeka 30 minuta.

Zadržavanje za teretna vozila je 60 minuta na Batrovcima i Gradini, na izlazu iz Srbije dok je na Horgošu, na izlazu, četiri sata.

- Pred vozačima je još jedan pravi letnji dan sa visokim dnevnim temperaturama, zbog čega savetujemo prilikom duzih putovanja češće i duže pauze od vožnje.Početak avgusta obeležiće i pojačan saobraćaj koji će u narednim danima biti još intenzivniji zbog tranzita i smene turista što na najfrekventnijim prelazima donosi sve duža zadržavanja sada i na ulaznim i na izlaznim terminalima - sopštio je AMSS.

Radno vreme manjih graničnih prelaza:

  • GP Bajmok od 12.7. do 8. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 24,00 č.
  • GP Bački Vinogradi od dana 05.07.2024. do 1. 9. 2024. u danima vikenda (petak, subota i nedelja), radiće u vremenu od 07,00 do 22,00 č
  • GP Horgoš II - u dogovoru sa mađarskim graničnim organima, odlučeno da će granični prelaz Horgoš 2, biti otvoren i radi će od 05 do 23 č.
  • Ostali manji GP rade uobičajno 07,00 do 19,00 č (GP Rabe, Đala i GP Rastina). 

Na GP Bačka Palanka, normalizovan je saobraćaj za PMV, kao i za TMV ukupne mase do 3,5 tone, dok je za autobuse i dalje na snazi obustava saobraćaja, iz razloga što je došlo do oštećenja mosta na Dunavu.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading