STANJE NA GRANICAMA: Ovde se čeka preko dva sata! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.07.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovim prelazima su trenutno najveće gužve

STANJE NA GRANICAMA: Ovde se čeka preko dva sata! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

T.j.

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije, putnička vozila na graničnim prelazima Batrovci i Sremska Rača zadržavaju se dva sata na izlazu iz zemlje. Situacija je slična i na graničnom prelazu Kelebija gde je zadržavanje takođe 60 minuta. Ovo može izazvati poteškoće za putnike, posebno ako imaju zakazane termine ili putuju na duge udaljenosti.

Povećan broj vozila na auto-putevima


Auto-putevi koji vode iz zapadne u južnu i istočnu Evropu suočavaju se sa povećanim brojem vozila, što zahteva dodatan oprez u vožnji. Ova situacija može uticati na vreme putovanja i zahteva dodatnu pažnju vozača kako bi se izbegle neprijatnosti tokom vožnje.

Obustava teretnog saobraćaja na graničnom prelazu Kelebija

Uz planirano isključenje električne energije na terminalu graničnog prelaza Kelebija u periodu od 8:45 do 12 časova, teretni saobraćaj će biti obustavljen. Srećom, putnički saobraćaj će se nesmetano odvijati zahvaljujući agregatu za napajanje električnom energijom, što će olakšati putovanja putnicima koji prolaze kroz ovaj granični prelaz.

Nema zadržavanja na naplatnim stanicama

U ohrabrujućim vestima za putnike, saopšteno je da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama, čime se olakšava protok saobraćaja na putevima unutar zemlje.

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti sunčano sa temperaturom do 32 stepena Celzijusa. Duvaće slab i umeren, na jugu i istoku Srbije, kao i na planinama povremeno jak severozapadni vetar, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 12 do 19, najviša od 28 do 32 stepena Celzijusa. U Beogradu sunčano. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura od 15 do 18, najviša oko 30 stepeni Celzijusa. U Srbiji sledećih sedam dana pretežno sunčano i sve toplije, samo u petak i subotu, uz lokalni razvoj oblačnosti, pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading