MINISTAR GORAN VESIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS

Autor:

Vesti

30.07.2024

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkazao sve posete i sastanke

MINISTAR GORAN VESIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je ministar Goran Vesić pozitivan na korona virus.

Ministar Vesić je otkazao sve posete i sastanke koji su bili planirani za danas i sutra, kao i odlazak na nastavak sednice Narodne skupštine Republike Srbije.

Vesić se nalazi na kućnom lečenju, odakle će nastaviti da obavlja poslove koordinacije najvažnijih aktivnosti Ministarstva putem platformi za video sastanke, navedeno je u saopštenju.

Podsećamo, i predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević pozitivan je na koronavirus, zbog čega su otkazani svi sastanci i posete koje su planirane za narednih nekoliko dana.

Republika

Foto: Tanjug/JADRANKA ILIĆ

Miloš Vučević

Premijer Vučević se nalazi na kućnom lečenju, koristi lekarsku terapiju i dobro se oseća.

Predsednik Vlade Republike Srbije obavljaće sve dužnosti od kuće.

To bi bio, da tako kažemo, protokolarni deo ove priče. Onaj drugi, bizaran (i verovatno moguć samo u Srbiji), odnosi se na poruke mržnje koje su pristigle iz redova opozicionara i njihovih simpatizera ovim povodom.

DANAS I NOVA

"Ajd' na respirator, podržavamo te da se ne oporaviš", glasi jedna od monstruoznih poruka upućenih premijeru Vučeviću s opozicionih portala nakon vesti da je pozitivan na KOVID-19.

Na portalima Danas i Nova, koji su u vlasništvu Dragana Šolaka, objavljeni su suludi komentari u kojima se priziva smrt srpskog premijera.

- Ajd' malo na respirator, što se poglavica mučio da ih nabavi - stoji u jednom od komentara koji su odobrili administratori portala Danas.

Idemo dalje sa ovim boleštinama:

- Ako nećeš da se oporaviš od koronavirusa, dragi premijeru, to je apsolutno tvoje pravo i ja te u tome podržavam - stoji u drugoj poruci mržnje prema šefu srpske vlade.

Osude ovakvih bestijelnih napada stigle su od svih razumnih ljudi. Između ostalog, reagovala je potpredsednica Vlade i ministarka zaštitne životne sredine Irena Vujović. Ona je danas najoštrije osudila poruke mržnje upućene premijeru Srbije Milošu Vučeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading