"POVREĐENA I U KOLAPSU OD SUNCA": Roda ostavljena da ugine nakon što je udarena na putu: Akcija spasavanja izmamila suze (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.06.2024

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odavno nisam ovako plakala"

"POVREĐENA I U KOLAPSU OD SUNCA": Roda ostavljena da ugine nakon što je udarena na putu: Akcija spasavanja izmamila suze (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/ Irena Živković

Na putu između Negotina i Zaječara juče se dogodila prava drama kada je nepoznata osoba najverovatnije automobilom udarila rodu i napustila je na sredini puta. Povređenu pticu kasnije su pronašli slučajni prolaznici koji su brzo reagovali i spasli joj život.

Irena iz Bora podelila je detalje o ovoj akciji spasavanja na svojem profilu na društvenoj mreži. Ona je opisala kako su Miljko, Anđela i ona priskočili u pomoć rodi koja je bila povređena i iscrpljena od sunca.

"Pronašli smo je pored puta između Negotina i Zaječara. Izgleda da ju je neko udario automobilom. Bila je povređena i u totalnom kolapsu od sunca. Veterinar nam je zahvalio što smo joj spasili život", napisala je Irena.

Bez mnogo razmišljanja, trio je odveo rodu kod veterinara. Irena je dalje istakla da bez stručne pomoći veterinara ptica verovatno ne bi preživela.

- Sada joj je mnogo bolje. Nadam se da će sutra stati na noge. Miljko i ja smo je pronašli, ali ne bismo ništa mogli bez Anđele, koja je bukvalno spasila njen život... Veterinar nam je rekao da je trenutno bez terapije. Zamolio nas je da je udomimo do jutra kako bi mogao da uradi rendgen. Do sada je urađeno sve što je moglo - navela je Irena.

Objava o spasavanju rode podstakla je mnoge da izraze zahvalnost za ovakav ljudski i humani gest, ističući koliko malo može značiti nekome, posebno kada su u pitanju životinje.

"Bravo za gospođetinu", "Joj mukica, baš je bila klonula! Bravo za spasiteljku", "Sirota roda. Bravo za spasitelje", "Javite kad poleti", "Kakva žena, odavno nisam ovako plakala", bili su samo neki od komentara podrške koje su dobili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading