"ZAŠTO?" Otac ubijene devojčice zavapio u sudnici - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

22.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz današnji broj poklon "Potrošačka patrola".

"ZAŠTO?" Otac ubijene devojčice zavapio u sudnici - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Srpski telegraf u izdanju za sredu 2. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča. U današnjem broju očekujte i dodatak "Potrošačka patrola".

Dok se Vučić bori, napadaju sa svih strana!

Svaka prilika je zgodna da se napadne Aleksandar Vučić, da mu se preti, poželi neko zlo, po mogućstvu smrt, pa još i da se sve to predstavi kao borba za demokratiju i bolju Srbiju. Kad je već tako, ne čudi što su atentat na slovačkog premijera Fica i pogibija iranskog predsednika Raisija iskorišćeni kao idealni provodi za udar na predsednika Srbije.

Prevera u "Meridianu"

Devojka iz Beograda (svi podaci poznati redakciji), koja je u kladionici "Meridianbet" igrala tiket na pesmu Evrovizije, doživela je neprijatno iskustvo s ovom kladionicom. Iskustvo koje je direktno nazvala pljačkom.

Misterija nesreće u kojoj je poginuo Ibrahim Raisi

Vlasti u Teheranu još nisu objavile makar preliminarne rezultate istrage o uzroku pada helikoptera u kom je poginuo predsednik Ibrahim Raisi, a pažnju javnosti usmeravaju na prenos vlasti bez konflikta u kom se za mesto predsednika i ajatolahovog naslednika bore najkrupniji igrači. Tako ostaje bez odgovora glavna misterija ove nesreće, odnosno zašto nije radio GPS na letelici, jedini uređaj koji omogućava navigaciju u uslovima kad je, zbog magle i kiše, vidljivost pala na pet metara.

Republika

Foto: Srpski telegrafž

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 22.5.

Vapaj oca ubijene devojčice u "Ribnikaru"

Suđenje Vladimiru i Miljani Kecmanović po tužbi roditelja učenika A.B., koji je ranjen u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav RIbnikar", odloženo je juče u Višem sudu u Beogradu.

Zašto ste ubili moju ćerku?

Ovo pitanje, juče je u sudnici Višeg suda u Beogradu, postavio optuženoj Miljani Kecmanović, majci dečaka ubice koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole, Dragan Kobiljski, otac ubijene Eme Kobiljski.

Nesreća kod Obrenovca

U sudaru kamiona i autobusa koji se jutros dogodio u selu Zvečka kod Obrenovca poginuo je penzionisani policajac Momčilo R. (56). Povređena je 21 osoba.
 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miki

27.05.2024 19:29

Pravo pitanje unesrecenog oca. Odlicno pitanje, na koje Miljana nema odgovor