"OVO NIJE NAČIN BORBE SA NEISTOMIŠLJENICIMA, OVO JE NAPAD NA CELU SRBIJU"! Milićević najoštrije osudio najnovije pretnje Vučićevoj porodici!

Autor:

Vesti

04.10.2024

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozne, morbidne i beskrupulozne pretnje koje se svakodnevno upućuju predsedniku Srbije i njegovoj porodici su nažalost postale norma društvenog ponašanja u Srbiji, rekao je Milićević.

"OVO NIJE NAČIN BORBE SA NEISTOMIŠLJENICIMA, OVO JE NAPAD NA CELU SRBIJU"! Milićević najoštrije osudio najnovije pretnje Vučićevoj porodici!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević najoštrije je osudio najnovije napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu i dodao da očekuje brzu reakciju nadležnih organa.

- Crtanje meta na čelu članova najuže porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića predstavlja sraman i monstruozan čin koji zaslužuje svaku vrstu osude. Ovo nije način borbe sa političkim neistomišljenicima, ovo je i napad na celu Srbiju i pokušaj njene destabilizacije. Monstruozne, morbidne i beskrupulozne pretnje koje se svakodnevno upućuju predsedniku Srbije i njegovoj porodici su nažalost postale norma društvenog ponašanja u Srbiji - rekao je on, a novodi se u saopštenju resornog ministarstva.

Istakao je da očekuje brzu reakciju svih nadležnih organa.

- Pružam punu podršku predsedniku Vučiću i njegovoj porodici - poručio je Milićević, reagujući na objave na TikToku na kojima su na čelu Aleksandra Vučića i članova njegove porodice nacrtane mete.

Podsećamo, srpski tiktoker postavio je na svoj nalog slike sina predsednika Srbije Danila Vučića, njegovog brata Andrija Vučića i oca Anđelka Vučića sa crvenim metama na čelu!

Porodica predsednika Srbije izložena je linču i pretnjama otkako je on stupio na dužnost. Pretilo se njegovom ocu, bratu, a neretko su zlostavljanju izložena i njegova deca, uključujući i mlađeg sina. 

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading