ISLAMISTIČKA SLOBODNA BOSNA I NOVA S IMAJU IDENTIČNE NASLOVE KOJIM NAPADAJU VUČIĆA! Još jedan orkestriran napad na predsednika Srbije! U sve umešali i Kamalu Haris (FOTO)

Autor:

Vesti

17.09.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste realni? Bar se pretvarajte da ne radite pod istim antisrpskim šinjelom

ISLAMISTIČKA SLOBODNA BOSNA I NOVA S IMAJU IDENTIČNE NASLOVE KOJIM NAPADAJU VUČIĆA! Još jedan orkestriran napad na predsednika Srbije! U sve umešali i Kamalu Haris (FOTO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Printsreen/slobodna bosna.ba, Printscreen/nova.rs

Još jednom se pokazalo da tajkunski mediji ne rade sami u borbi protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, čak se ne trude da sakriju da im pomoć za ofanzivu protiv njega stiže iz Sarajeva i to onog najzagriženijeg njegovog dela, koji svoj, nazovimo identitet, gradi na svemu što je antisrpsko.

Republika

Foto: Printscreen/nova.rs

 

Tajkunska Nova S nema taj problem da čak identičan naslov iskoristi u prljavoj kampanji, pa tako današnje naslovnice, inače uvek pretrpane imenom predsednika države, imaju i jedan "biser" - Upozorenje iz Washingtona: Vučiću neće biti dobro kad čuje savjete Kamali Harris - "Dodik također to vidi..." - glasi naslov Slobodne Bosne, a samo malo promenjen evo i naslov Nove S - Analiza američkog profesora od koje Vučiću neće biti dobro, posebno kad vidi savet Kamali Haris za vlast u Srbiji.

Republika

Foto: Printsreen/slobodna bosna.ba

 

Sasvim je jasno da se neko nije potrudio ni da izmeni naslov u potpunosti, ali ipak, reč je o orkestriranom napadu na predsednika države koji svakim danom dobija na zamahu kako Srbija jača i ide napred. 

Podsećamo, pre samo mesec dana islamistička "Slobodna Bosna" podržala je rušitelje ustavnog poretka naše zemlje i predsednika Aleksandra Vučića, objavivši sve komentare i govore mrežnje prema predsedniku Srbije. 

Vidno podržavši i Jovu Bakića, koji poziva na ličovanje i lov ljudi po ulici, ekstremiste koji blokiraju žile kucavice Srbije i ostale jurišnike Dragana Šolaka i Dragana Đilasa, ona se još jednom kotirala kao bastion mržnje prema svemu srpskom i predsedniku Vučiću.

Republika

Foto: Printscreen

 

Takođe, islamisti iz "Slobodne Bosne", koji promovišu Mariniku Tepić i Zdravka Ponoša, navijaju da tzv. borac za životnu sredinu Zlatko Kokanović i opozicija povedu građanski rat!

Oni su svojevremeno objavili tekst pod naslovom: "U Beogradu traju veliki protesti protiv Vučića: Ovo bi moglo odvesti Srbiju u građanski rat". 

Naravno, ovo su samo naslovi u poslednje vreme, kada bismo analizarali i naveli sve gadosti koje su napisane u Sarajevu, naravno uz podršku tajunskih medija u našoj zemlji, videlo bi se da je Srbija u ratu, ne u ratu protiv bilo koga, nego da se protiv nje vodi ofanziva bez prestanka, kako spolja, tako i iznutra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (13)

Loading
TD

17.09.2024 16:54

Koliko su oni umrezani da ponižavaju Vučića?

Uroš

17.09.2024 16:55

Orkestrirani napadi na Vučića od strane tajkunskih medija jasno pokazuju njihovu antisrpsku agendu. Pokušavaju na sve načine da destabilizuju Srbiju.

Tea

17.09.2024 16:55

Nimalo nisu prijatni ovi napadi na predsednika Vučića

Jovan

17.09.2024 16:55

Isti naslovi iz Sarajeva i od domaćih tajkuna samo pokazuju da rade pod istim šinjelom. Njihov cilj je slabiti Srbiju i Vučića.