VUČIĆ OTPEVAO DEVOJČICI IZ BILEĆE ROĐENDANSKU PESMU! Priredio veliko iznenađenje našoj deci iz Republike Srpke i Crne Gore: "Videh osmeh na Petrinom licu..." (VIDEO)

Autor:

Vesti

15.09.2024

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je i oduvala svećice sa torte!

VUČIĆ OTPEVAO DEVOJČICI IZ BILEĆE ROĐENDANSKU PESMU! Priredio veliko iznenađenje našoj deci iz Republike Srpke i Crne Gore: "Videh osmeh na Petrinom licu..." (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je učenike i nastavnike osnovnih škola i predsednike opština iz Republike Srpske i Crne Gore povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Među njima je bila i četrnaestogodišnja Petra Grahovac iz Bileće kojoj je danas, na ovaj veliki nacionalni praznik, rođendan! Ona je od predsednika Srbije dobila tortu i čestitku.

Petri Grahovac iz Bileće, koja je zajedno sa svojim drugarima došla u posetu Beogradu, čestitao sam rođendan i poželeo sreću. Petra se malo iznenadila, a ja sam pokušao i da otpevam rođendansku pesmu...videh osmeh na Petrinom licu - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu.

 

 

"Republika Srbija je vaša kuća!"

Predsednik Vučić se oglasio nakon prijema na zvaničnom Instagram profilu i uputio učenicima iz regiona moćnu poruku.

- Draga deco, poštovani učitelji i nastavnici, dobro došli u Beograd, naš prestoni grad koji više od dva veka stoji kao simbol naše slobode i zajedništva. Vaš dolazak ovde baš kada slavimo Dan srpskog jedinstva, slobode i zastave, ispunjava ovaj grad posebnom toplinom i ponosom. Vi nosite u sebi srpski duh svojih predaka. Republika Srbija je vaša kuća, baš kao što je i moja i kuća svih nas.

Danas je praznik. Praznik srpskog naroda ma gde on živeo. Našem narodu u zemlji i rasejanju i svuda na planeti čestitam praznik, čestitam Dan srpskog jedinstva u nadi da ćemo umeti da ga čuvamo, baš kao i naš jezik, pismo i kulturu.

Nikada ne zaboravite svoje korene i neka vas ovi dani u Beogradu ispune ljubavlju, ponosom i osećajem pripadnosti. Dobro došli kući
- istakao je.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Lena

15.09.2024 11:58

Vučić je odgovoran predsednik koji radi sve za dobrobit svog naroda i dece.

Mia

15.09.2024 11:59

Predivno. Srećan rodjendan.

Mara

15.09.2024 12:00

Svaka vam čast predsedniče. Srećan rodjendan Petri.

Bogdana

15.09.2024 12:00

Svaka cast predsednice!!!Malo je ovakvih ljudi kao sto ste vi!!!Vi ste predsednice pokazali sta je pre svega jedan gospodin,pa onda predsednika!!Zivela nasa divna deca i vi Predsednice sa njima dugo dugo godina!!!SVAKA VAM CAST PREDSEDNICE!!!!