"PREDSEDNIK JE DONEO MERE KOJIMA ĆEMO SE BORITI ZA NAŠE KOSOVO I METOHIJU": Miloš Vučević poslao moćnu poruku

Autor:

Vesti

14.09.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teror mora stati!

"PREDSEDNIK JE DONEO MERE KOJIMA ĆEMO SE BORITI ZA NAŠE KOSOVO I METOHIJU": Miloš Vučević poslao moćnu poruku

Foto: instagram.com/milosvucevic_gradonacelnik

Premijer Miloš Vučević izjavio je danas da je Srbija čvrsto opredeljena za mir i ekonomski napredak i pružio bezrezervnu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji.

 - Naš predsednik, koji nikada nije izbegavao da narodu kaže istinu, čak ni onda kada je ta istina znala da zaboli, i sada je svom narodu iskreno rekao koji su potezi i mere povodom situacije na Kosovu i Metohiji, kako se dalje boriti za naše svetinje na Kosovu i Metohiji, naše ljude, našu zemlju, naše manastire - naveo je Vučević na instagramu.   

Dok je Srbija prethodnih 12 godina radila, jačala i napredovala, neko je sve to vreme pokušavao da otrgne našu teritoriju, našu prošlost i našu čast, naveo je i on i dodao da se znaju i imena tih besčasnika, i njihovih finansijera, i njihovih ovdašnjih slugu, ali da oni su manje bitni.     

 - Bitni su nam naši ljudi. Bitno nam je da im omogućimo da opstanu i ostanu na svome. I zato je predsednik Vučić najavio kojim putem idemo dalje do onoga za šta se sve vreme borimo, a to su istina, pravda i poštovanje međunarodnog prava - poručio je on.    

Srbija je, kako je dodao, čvrsto opredeljena za mir i ekonomski napredak, ali ne sme više da dozvoli da Srbi plaćaju cenu Kurtijevog terora, i to pred očima cele međunarodne zajednice. 

 -. Teror mora stati. Da se borimo za interese Srba, nikada nećemo prestati! Bezrezervna podrška našem predsedniku Aleksandru Vučiću, koji nas vodi u toj borbi za očuvanje naših nacionalnih interesa! - zaključio je Vučević.   

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je sinoć tokom obraćanja javnosti u Palati Srbija, zahteve i poteze Srbije u vezi sa situacijom na KiM, podeljene u pet oblasti i istakao da će u tom cilju biti pokrenuta globalna diplomatska kampanja i da će razgovarati do kraja novembra sa 60 svetskih lidera kojima će predstaviti sedam nužnih tačaka za napredak u dijalogu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading