KURTI SE NEĆE ZAUSTAVITI! Vučević progovorio o narednim koracima Srbije, večerašnje obraćanje predsednika Vučića ključno za budućnost

Autor:

Vesti

13.09.2024

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Čuvajući Srbe na Kosovu i Metohiji, čuvamo celu Srbiju u smislu mira i stabilnosti i daljeg razvoja države"

KURTI SE NEĆE ZAUSTAVITI! Vučević progovorio o narednim koracima Srbije, večerašnje obraćanje predsednika Vučića ključno za budućnost

Foto: TANJUG/BSF/TADEJ KREFT, Profimedia, ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u današnjem obraćanju naciji objasniti šta se dešava na Kosovu i Metohiji kao i šta će država preduzeti povodom tih događanja, izjavio je danas predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

- Predsednik Republike će u 18 časova objasniti šta se tačno  dešava, mnogo preciznije, detaljnije, da bi svi građani Republike Srbije dobili kompletnu ili celovitu sliku, da razumemo šta nam se i zašto dešava, šta je cilj toga. Reći će naravno i šta će naša država da preduzima u narodnom periodu - rekao je Vučević za Jutarnji dnevnik RTS-a.

Dodao je da su odluke o aktivnostima države Srbije sa kojima će večeras izaći Vučić, zajednički stav predsednika Republike i Vlade Srbije.

- Čuvajući Srbe na Kosovu i Metohiji, čuvamo celu Srbiju u smislu mira i stabilnosti i daljeg razvoja države - rekao je premijer.

Republika

Foto: Profimedia

Kurti orkestrira pogrom Srba pred očima Euleksa i Kfora

Vučević je naveo da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti stalno radi nešto novo i dodatno kako bi isprovocirao Srbe i pokazao im da ne mogu da ostanu i opstanu na Kosovu i Metohiji .

- Gotovo sam siguran da neće stati sa tom svojom političkom agendom, planom i ciljem, posebno imajući u vidu da u pokrajini u februaru slede izbori, tako da on ne mora da priča ni o ekonomiji, ni o rastu plata, ni penzija, ni BDP-a, ni auto-putevima, ni naučno-tehnološkim kampovima, ni EXPO-u. Može samo da priča o tome kako će da se obračuna sa Srbima, koje uvek definiše da su epicentri i organizovane kriminalne grupe - rekao je on.

Republika

Foto: instagram.com/milosvucevic

Važne vesti nas čekaju večeras

Ocenio je da je Kurtijev udar na srpsku zajednicu na KiM nepodnošljiv i za gledati, a kamoli za živeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading