Dačić: Puna podrška politici predsednika Vučića u odbrani Srbije i srpskog naroda!

Autor:

Vesti

13.09.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lični sam svedok da je međunarodna zajednica tolerisala nepoštovanje Briselskog sporazuma od strane prištinskih vlasti

Dačić: Puna podrška politici predsednika Vučića u odbrani Srbije i srpskog naroda!

Foto: MUP

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da, u ovim veoma teškim danima za sudbinu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i za celu Srbiju, upućuje punu podršku stavovima i politici predsednika Aleksandra Vučića, iznetim na večerašnjoj konferenciji za štampu, u odbrani Srbije i srpskog naroda.

- U ovim veoma teškim danima za sudbinu srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, kao i za celu Srbiju, upućujem punu podršku stavovima predsednika Aleksandra Vučića iznetim na večerašnjoj konferenciji za štampu. 

- Lični sam svedok da je međunarodna zajednica tolerisala nepoštovanje Briselskog sporazuma od strane prištinskih vlasti. 

- Zato su predlozi mera koje je predsednik Vučić izneo jedini racionalni i državnički pristup odbrani nacionalnih i državnih interesa. 

- U uslovima neviđenog terora protiv srpskog naroda od strane Kurtijevog krvničkog režima, obaveza je svih odgovornih političara i stranaka da budu deo državnog jedinstva i političke stabilnosti Srbije. 

- Samo stabilna Srbija može da bude jaka, i zato još jednom izražavam punu podršku politici predsednika Vučića u odbrani Srbije i srpskog naroda - izjavio je Dačić.

Podsećamo, predsedni Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras naciji i saopštio sedam važnih mera koje će država u medjunarodnim okvirima preduzeti zbog najnovije krize na Kosovu. Šta je sve predsednik rekao i o kakvim merama je reč pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading