KINEZI ODUŠEVILI DAČIĆA NA RADNOM RUČKU U ŠENDŽENU! Ministar zadovoljan time kako protiče peti dan njegove posete Kini (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

12.09.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Simpatičan gest domaćina me je oduševio"

KINEZI ODUŠEVILI DAČIĆA NA RADNOM RUČKU U ŠENDŽENU! Ministar zadovoljan time kako protiče peti dan njegove posete Kini (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/ivica.dacic.rs

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas sedište kompanije “Huawei Technologies Co, Ltd” u Šendženu, gde se sastao sa predsednikom ove kompanije za saradnju sa javnim sektorom i vladama Džang Jongom.

 

 

Na početku razgovora, ministar Dačić je pohvalio visok nivo saradnje između Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i kompanije "Huawei", ističući do sada urađene i implementirane značajne projekte, poput video nadzora u saobraćaju.

- Zadovoljan sam kako protiče peti dan posete NR Kini. Nakon konstruktivnog sastanka u sedištu kompanije Huawei, u Šendženu, imao sam radni ručak sa Globalnim predsenikom "Huawei Enterprise" biznis grupe Čen Lejom, sa kojim sam razmotrio pravce dalje saradnje, kao i mogućnosti njenog unapređenja. - istakao je ministar Dačić na svom Instagram profilu nakon obilaska sedišta moćne kineske kompanije.

Imajući u vidu da su osnov saradnje Srbije i NR Kine prijateljski odnosi, utemeljeni strateškim dokumentima, potpisanim od strane dvojice predsednika, Aleksandra Vučića i Si Đinpinga, ministar Dačić je izrazio očekivanje da će svi dosadašnji projekti doprineti uspešnijem i efikasnijem radu pripadnika MUP-a Srbije.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/ivica.dacic.rs

Beogradske znamenitosti na stolu za vreme radnog ručka

U duhu bratske ljubavi dve zemlje, ministar Dačić istakao je i prelep gest njegovih Kineskih domaćina.

- Takođe, simpatičan gest domaćina me je oduševio, jer je dekoracija na stolu bila u vidu znamenitosti našeg glavnog grada. - pohvalio je ministar Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading