ĐILAS PRE GODINU DANA! Ja nemam pojma o litijumu, a kada se pojavi tehnologija treba da ga kopamo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

12.09.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa "opozicije" se "prešaltao" kroz godinu dana.

ĐILAS PRE GODINU DANA!  Ja nemam pojma o litijumu, a kada se pojavi tehnologija treba da ga kopamo! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Gostujući na jednoj televiziji pre nešto više od godinu dana tajkun Dragan Đilas govorio je o potencijalu koje litijum ima, te ako bi se našla adekvatna tehnologija, o kojoj je svakako i danas reč, on je bez sumnje bio za to da bi taj potencijal trebalo iskoristiti.

Danas, pak, Đilas nasrće na svakoga ko kaže da je litijum razvojna šansa Srbije, podržavajući one koji su spremni život da daju da se spreči kopanje litijuma (čitaj: da se sruši Aleksandar Vučić). 

Još jednom valja podsetiti, da je ovaj snimak star svega nešto više od godinu dana! 

Opozicija je stavila karte na sto: savršeno ih ne interesuje litijum, jedino o čemu razmišljaju je da to pitanje iskoriste kako bi se dočepali vlasti. Baš kao što su pokušali da iskoriste razne druge stvari, pa čak i nezapamćene majske tragedije u "Ribnikaru" i dva mladenovačka sela prošle godine.

Odavno veći deo Srbije vidi o čemu se tu radi, ali da ne bude nikakve zabune, potrudio se upravo jedan od opozicionih lidera i čovek iz najužeg okruženja Dragana Đilasa - Zdravko Ponoš.

ONI IH DOVELI

Predsednik stranke Srce, gostujući na jednom od kanala Dragana Šolaka, nije se mnogo ni trudio da sakrije prave namere.

- Vučiću se desio narod, ali opozicija naravno treba da vidi šta s tim i kako može da utiče na to i kako da se to kanališe i upotrebi politički za smenu ove vlasti - kazao je Ponoš.

Pričajući na ovu temu, premijer Miloš Vučević podsetio je da je deo opozicije najavio da i zvanično kreće u preuzimanje protesta protiv rudnika, što pokazuje da opozicione stranke sve zloupotrebljavaju zarad političkih poena, pa i pitanje litijuma. 

- Tako vam je bilo i kada su krenula okupljanja građana nakon masovnih ubistava i na Vračaru i u Orašju i Duboni. Isto je na kraju isplivalo da je to u organizaciji političkih stranaka. Danas imate identičnu situaciju, da briga dela građana oko projekta "Jadar" i očekivano traženje odgovora na mnoga pitanja, dobijaju sada pravu sadržinu zloupotrebom opozicionih stranaka, odnosno onih koji su doveli "Rio Tinto" u Srbiju, dakle DS i DSS - naveo je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading