VUČIĆ SUTRA SA ŽIOFREOM! Važan razgovor sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji u 10 časova

Autor:

Vesti

11.09.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak zakazan za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije

VUČIĆ SUTRA SA ŽIOFREOM! Važan razgovor sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji u 10 časova

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom, saopštila je Pres služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Početak sastanka u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije najavljen je za 10 časova.

Republika

Foto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIĆ

Emanuel Žiofre

Podsećamo da su danas na Okruglom stolu "Sinergija u inovacijama i trgovini: razgovori Srbije i Izraela" u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Izraela Isaka Hercoga  potpisana tri memoranduma o razumevanju, kao i izjava u oblasti tehnoloških inovacija između Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije i Uprave za inovacije Izraela. 

Prvi je Memorandum o saradnji Privredne komore Srbije i Izraelskog instituta za izvoz i međunarodnu saradnju, koji su potpisali predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i generalna direktorka Izraelskog instituta za izvoz i međunarodnu saradnju Nili Šalev.

Drugi je Memorandum o saradnji Privredne komore Srbije i Federacije izraelskih privrednih komora, a potpisali su ga predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i predsednik Federacije izraelskih privrednih komora Šahar Turđeman.

Treći, Memorandum o saradnji Privredne komore Srbije i Saveza industrijskih proizvođača Izraela su potpisali predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i predsednik Udruženja IT industrije, Saveza industrijskih proizvođača Izraela Marian Koen.

Republika

Foto: Pink/Printscreen

Predsednici Isak Hercog i Aleksandar Vučić

Potpisana je i zajednička izjava-deklaracija u oblasti tehnoloških inovacija između Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije i Uprave za inovacije Izraela. 

Potpisnici ovog dokumenta su direktor Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije Mihailo Jovanović i potpredsednik i direktor Direkcije za međunarodnu saradnju Uprave za inovacije, Ministarstva za inovacije, nauku i tehnologije Izraela Šlomi Kofman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (35)

Loading
Ana

11.09.2024 14:07

Puno uspeha.

Stefan

11.09.2024 14:11

Sastanak od izuzetnog znacaja za gradjane Vucic marljivo po ceo dan radi

Vanja

11.09.2024 14:19

Predsednik Vucic sutra na vaznom sastanku sa sefom delegacije EU u Srbiji.

Aki

11.09.2024 14:19

Svaki razgovor je vazan i bitan za nasu zemlju.