POSLE SLAVLJA SA OLIMPIJCIMA, PREDSEDNIK KREĆE U NOVE DIPLOMATSKE POBEDE: Vučić se sastaje sa savetnicom kineskog Državnog saveta Šen Jićin

Autor:

Vesti

13.08.2024

06:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma važan sastanak za našu zemlju

POSLE SLAVLJA SA OLIMPIJCIMA, PREDSEDNIK KREĆE U NOVE DIPLOMATSKE POBEDE: Vučić se sastaje sa savetnicom kineskog Državnog saveta Šen Jićin

Foto: Shutterstock, Tanjug/MarkoĐoković

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa državnom savetnicom Državnog saveta Narodne Republike Kine Šen Jićin, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Sastanak je zakazan za 10.00 časova

Predsednik Vučić i državna savetnica Državnog saveta Narodne Republike Kine Jićin sastaće se u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike na Andrićevom vencu, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, predsednik Vučić primio je juče u Predsedništvu na Andrićevom vencu u Beogradu članove olimpijskog tima Srbije, osvajače medalja na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Obavljati dužnost predsednika Srbije je najčasnija dužnost, uprkos bezbroj problema, ima najlepših trenutaka - ovo je jedan od tih. Ovo je najlakši posao na svetu. Napravili ste pobednike od svakog od nas. Pomogli ste nam da verujemo da možemo sve i da ne postoje nemoguće misije - rekao je predsednik Vučić.

Predsednik je zatim istakao:

- Svaki građanin ove zemlje zna da je jači od drim tima. Da li smo mogli više? Verovatno smo morali. Gledaćemo da u budućnosti bude i više. Već se spremamo za Los Anđeles, to Novače važi i za vas.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Predsednik Vučić sa našim šampionima

- Nije tim iz 1992. bio bolji od ovog drim tima. Vi ste defakto pobedili. Nije tim iz 1992. bio bolji od ovog drim tima. Vi ste defakto pobedili. Ugled Srbije je danas veći nego što je bio juče zahvaljujući vama.

- Vaterpolisti, neku ste čudnu odbranu igrali u poslednjih nekoliko utakmica. Uroše, kapa dole za ovo što ste uradili. Ne znam da li znate kakvo je slavlje bilo u Srbiji. Hrvati su već slavili to što su najbolji u regionu, a onda ste na scenu stupili vi".

Predsednik Vučić se potom zahvalio svim srpskim učesnicima Olimpijskih igara na borbi.

- Svi ste učestvovali u jednoj velikoj zajedničkoj pobedi. Sve nagrade su isplaćene, košarkašima će ujutru. Znam da vama to ne znači mnogo, ali da vam pokažemo koliko nama znači.

- Gledaćemo da dug prema vama vratimo, ulagaćemo još više. Hvala vam na svemu, na svakom danu borbe i što ste prihvatili na sebe sav teret, hvala vam za svaku suzu i što toliko volite Srbiju. Živela Srbija, sve najbolje vam želim - zaključio je predsednik Vučić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Nikola

13.08.2024 06:27

Čeka nas još puno posla i brojnih razgovora

Nino

13.08.2024 06:37

Za Vučića nema predaha,nastavlja se diplomatska ofanziva.

Zlatko

13.08.2024 07:10

Kina je veliki prijatelj Srbije

Samotaki

13.08.2024 07:19

Ovo je još jedan pokazatelj da Srbija vodi ozbiljnu i odgovornu politiku prema velikim svetskim silama. Svaka čast predsedniku Vučiću na zalaganju za našu zemlju!