VAŽAN SASTANAK: Predsednik Srbije dočekuje u Beogradu sekretara Komiteta Komunističke partije Kine

Autor:

Vesti

09.09.2024

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak je najavljen za 10 časova

VAŽAN SASTANAK: Predsednik Srbije dočekuje u Beogradu sekretara Komiteta Komunističke partije Kine

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas u Beogradu sa sekretarom Komiteta Komunističke partije Kine u provinciji Šandong Lin Vuom.

Sastanak je najavljen za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

Kako smo već pisali, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, ponovo je, po ko zna koji put, zadao domaći zadatak svim drugim akterima na političkoj sceni.

Podsetimo, pre nekoliko sedmica je predsednik došao među meštane Malog Zvornika i nekoliko sati razgovarao s njima, odgovarajući na sve nedoumice u vezi s projektom "Jadar" i druge stvari koje ih tište. Prekjuče je, međutim, u Ljuboviji čak osam sati neprekidno razgovarao s građanima o rudniku i svim drugim temama, usput rešetajući predstavnike "Rio Tinta" pitanjima koja nas sve zanimaju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je kako mu je izgledala protekla radna nedelja.

- Ovu nedelju sam posvetio slušanju, razumevanju i učenju od građana Podrinja. Hvala svim ljudima, u čitavom tom prelepom delu naše Srbije, na gostoprimstvu i toplom dočeku. Bila je to velika škola za mene, mnogo sam video i čuo, od pohvala, kritika, problema, do briga i predloga.

Za mene je najveća satisfakcija da ljudi prepoznaju šta je do sada urađeno i da poštuju to što država radi. A moraćemo i možemo još mnogo više, od zdravstvenih centara, koji znače život i građana i cele Srbije, preko saobraćajne i energetske infrastrukture, do direktnih subvencija proizvođačima i lokalnim preduzećima.

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading