VIDOJE PETROVIĆ ODGOVORIO NA LAŽI ADVOKATA TERZIĆA: Neverovatno je koliko daleko je mašinerija laži stranih plaćenika spremna da ide

Autor:

Vesti

16.08.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Podržavam politiku predsednika republike Aleksandra Vučića i tako će biti sve dok se bavim politikom."

VIDOJE PETROVIĆ ODGOVORIO NA LAŽI ADVOKATA TERZIĆA: Neverovatno je koliko daleko je mašinerija laži stranih plaćenika spremna da ide

Foto: SNS Loznica

Advokat Vladimir Terzić na svom Iks (bivši Tviter) nalogu, objavio je sramotan tekst kojim je dodatno pokušao da zbuni narod Loznice, na koje opozicija danonoćno vrši pritisak plasirajući serije propagandnih materijala protiv projekta "Jadar" i potencijalne eksploatacije litijuma u Srbiji.

Kako gebelsovska mašinerija opozicije i dalje ne ispunjava svoje namere, Terzić je otišao korak dalje i pokušao da narodu nametne lažnu sliku o toke kako se tobož mnogo članova SNS u Loznici okreće protiv projekta "Jadar", a tu je istakao i gradonačelnika ove opštine.

Njegov bedni pokušaj destabilizacije i obmane naroda možete jasno pročitati ispod:

Republika

Foto: Printscreen

Laži advokata Vladimira Terzića

Gradonačelnik Vidoje Petrović nije mogao da ćuti i trpi ovakve uvrede, pa je advokatu poslao adekvatan odgovor, kako bi smirio narod koji je Terzić pokušao da unervozi.

Odgovor Vidoja Petrovića na laži advokata Terzića prenosimo u celosti:

- Neverovatno je koliko je mašinerija laži stranih plaćenika spremna da ide daleko u svojoj nameri širenja dezinformacija koje treba da zbune i dovedu građane u zabludu. Krajnje je lažna objava koja komentariše moj trenutni i budući politički angažman. - kaže gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović.

On poručuje da da je njegova politika jasna i transparentna i da tu nema nikakvih sivih zona.

- Za sve lažne dušebrižnike i zlonamernike i ovim putem poručujem - ne samo da sam član SNS, već i predsednik Gradskog odbora SNS Loznica i član Predsedništva SNS i da podržavam politiku predsednika republike Aleksandra Vučića i tako će biti sve dok se bavim politikom. - kratko je dodao Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading