ONI KOJI DANAS "BRANE" LOZNICU SU ISTU UGASILI, NIKADA NE BIH OTROVAO SVOJ NAROD! Predsednik Vučić demolirao one koji preko litijuma jure poslaničke fotelje

Autor:

Vesti

08.08.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić se obratio javnosti!

ONI KOJI DANAS "BRANE" LOZNICU SU ISTU UGASILI, NIKADA NE BIH OTROVAO SVOJ NAROD! Predsednik Vučić demolirao one koji preko litijuma jure poslaničke fotelje

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objasnio je karakter trenutnih protesta i šta u stvari kleži iza njih! 

- Je l ' stvarno verujete da Loznicu vole oni koji su je ugasili, više od mene i nas koji smo doneli odluku ne povećavajući javni dug da izgradimo autoput i velelepni stadion u Loznici. Ne verujem da je moguće da verujete da ja kao predsednik koji ima još dve i po godine mandata samo, da želim da otrujem svoje ljude na kraju svog mandata.

- Na kraju moja poruka za svima koji su se uplašili i zabrinuli posle najava kako će da me proteraju preko Drine, kako ću da učim da plivam, trčim i bežim. Meni je Srbija sve, živim za Srbiju. Sve ove godine sam živeo za rešavanje svakog problema u Srbiji, borio se za svaku pobedu u sportu, kulturi, ekonomij, politici i nikada mi to nije bilo teško. I najponosniji sam predsednik na celom svetu, zato što sam predsednik Srbije. Neće biti rušenja na ulicama, u Srbiji će se vlast birati na izborima.

- To što neki zamišljaju da će nasiljem da promene nešto, neče promeniti ništa. Ja da bežim i da idem bilo gde drugo, ne pada mi na pamet! Srbija je mesto gde sam se rodio, Srbija je mesto za koju sam sve dao, koja je meni sve dala, Srbija je mesto gde ću da umrem. Nikada je neću napustiti! I boriću se zajedno sa vama do kraja, za pristojnu i modernu Srbiju! Nema predaje! - zaključio je predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik je prethodno poručio da se umorio od bezočnih laži naših političara i da im odgovor sledi večeras.

"Umorio sam se od bezočnih laži naših političara i spas potražio u šetnji sa Šarkijem i Zadom, koje sam na poklon dobio od princa Nasera iz Bahreina. Odgovor političarima sledi večeras", naveo je predsednik Vučić na Instagramu i dodao:

"P.S. Neće me proterati i neću da bežim. Od Srbije sam sve dobio i sve sam joj dao i boriću se svom snagom protiv kriminalaca i tajkuna koji bi da je unište".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading