NIKO OD VAS NEĆE BITI ŽIV! Uzbuna u Ministarstvu rudarstva i energetike, stigle otvorene pretnje! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rudnika neće biti, imamo plan kako ćemo to sprečiti", piše u pretećoj poruci

NIKO OD VAS NEĆE BITI ŽIV! Uzbuna u Ministarstvu rudarstva i energetike, stigle otvorene pretnje! (FOTO)

Foto: Facebook, Shutterstock

Na zvanični mejl Ministarstva rudarstva i energetike stigla je poruka sa otvorenim pretnjama svim zaposlenima u tom Ministarstvu.

- Rudnika neće biti, imamo plan kako ćemo to sprečiti, samo probajte, u slučaju pokušavanja otvaranje niko od vas neće biti siguran - navodi se u tom mejlu.

Praksa onih koji prete u poslednje vreme, jeste da poruke pretećeg sadržaja šalju na mail ustanove kojoj se preti. Do sada su zabeležene pretnje koje su stizale na mail Ministarstva prosvete, zatim ambasada Srbije u svetu, osnovnim i srednjim školama i slično.

Foto: Printscreen

 

 

Policija i pravosuđe reaguju na ovakve i slične uznemiravajuće poruke. Neke osobe koje su pretile obrazovnim institucijama u Srbiji već su, kako smo pisali, procesuirane.

O pretnjama u Ministarstvu rudarstva i energetike, kako Republika saznaje, obavešteno je Ministarstvo unutrašnjih poslova, koji radi na identifikaciji počinioca ili više njih.

Ove pretnje stigle su zbog rudnika litijuma, koji mnogi žele da spreče. Pripadnici BIA uhapsili su nedavnižo u Beogradu hrvatskog špijuna. Ovo je poslednja u nizu akcija u kojima su pali agenti stranih službi koji su se sjatili u Srbiju s glavnim zadatkom da spreče rudarenje litijuma i uspon naše zemlje koji bi ih ostavio u zapećku.

U Srbiji operišu sve službe iz regiona: Hrvatske, BiH, Albanije, Bugarske, s takozvane države Kosovo, kao i elementi crnogorskog ANB, koji je još pod kontrolom ostataka režima Mila Đukanovića.

Srbija s visokom stopom rasta BDP krupnim koracima grabi napred, a kad bi se tome dodao litijum, odlepila bi se daleko ispred ostatka regiona jer bi rudarenje donelo i visoke tehnologije u proizvodnji litijuma i električnih automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading