Uhapšena žena koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan"

Autor:

Vesti

21.08.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na audio snimku objavljenom na profilu ove poslastičarnice, čuje se ženski glas koji u telefonskom razgovoru psuje i vređa porodicu Pelivan na osnovu nacionalnosti

Uhapšena žena koja je pretila vlasniku poslastičarnice "Pelivan"

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nakon incidenta i napada na vlasnike kultne beogradske poslastičarnice "Pelivan" uhapšena je žena Ljiljana K. koja je pretila vlasniku ove poslastičarnice, saznaje Blic.

Inače, beogradski Pelivan, najstarija poslastičarnica na Balkanu, nedavno se našao na meti besprizornih pretnji i uvreda, koje je išlo toliko daleko da je dovelo do odluke vlasnika da slučaj prijave policiji.

Na audio snimku objavljenom na profilu ove poslastičarnice, čuje se ženski glas koji u telefonskom razgovoru psuje i vređa porodicu Pelivan na osnovu nacionalnosti i to najstrašniji i najgnusniji način. Porodica je okačila audio zapis gde se čuju uvrede na njihov račun.

- Ja pozivam sve Srbe koji budu dolazili u poslastičarnicu 'Pelivan' da malo tamo zaje*avaju radnike" - izjavila je žena, raspravljajući se sa članovima porodice Pelivan. Nastavila je sa uvredama:

- Možeš samo da nam ga duvaš Srbima, je*em ti mater muslimansku. Mr'š tamo, stoko jedna, mr'š je*em li ti mater odvratnu. Imaš i onu muslimansku odvratnu facu, ružnu kao iz filmova, razumeš? Budaletino jedna. Imaš neku bakteriju, pa kažu nije čisto ovo, nije čisto ono. Ima da ti zapečate 'Pelivana' - kaže ova žena peko telefona.


Uprkos uvredama, vlasnici Pelivana ističu da je Srbija njihova jedina domovina. "Baš zbog toga smo, po prvi put, primorani da ovaj slučaj prijavimo nadležnim organima", naveli su u postu objavljenom na društvenoj mreži.

Nakon objave ovog incidenta, stigla je i podrška mnogobrojnih građana i organizacija koji su osudili ovakvo ponašanje i pružili podršku vlasnicima Pelivana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading