ĐILASE, IZ DŽIPA SE NE VIDI NAROD! Lider SSP ismeva akciju "Najbolja cena"

Autor:

Vesti

30.08.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kavijara ne vidiš ništa, a našao si da komentarišeš snižene cene, kaže poslanik SNS Dejan Bulatović

ĐILASE, IZ DŽIPA SE NE VIDI NAROD! Lider SSP ismeva akciju "Najbolja cena"

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/AP, Printscreen

Umesto da pohvali napore države da običnom narodu olakša život sniženjem cena, Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, pokušao je da ismeje akciju "Najbolja cena", koju je u četvrtak predstavio premijer Miloš Vučević.

Podsetimo, ovom akcijom obuhvaćena je čak 81 kategorija proizvoda, ukupno 700, što su pozdravili svi, osim Đilasa i Šolakovih medija.

- Vlada Srbije je danas pokrenula "akciju" kojom je obuhvatila 81 proizvod i trajaće dva meseca. U "supermarketu" kojim upravlja Vučić, a njegove odluke sprovodi Vučević (supermarket W), građani mogu naći paštetu za neverovatnih 37 dinara. Ogromna pomoć, nema šta - ironično je prokomentarisao opozicioni lider i tako uvredio i sve ljude kojima ovi popusti i te kako znače.

Foto: Printscreen

 

Dejan Bulatović, narodni poslanik SNS, poručio je Đilasu da "od kavijara ne vidi ništa, a našao se da komentariše snižene cene".

- Povodom njegovih sramnih komentara, imam da pitam sledeće: kada si poslednji put, Dragane Đilase, pogledao koja je cena nečega pre nego što si kupio? Da li se tvoj luksuzni BMW džip ikada našao na parkingu nekog supermarketa gde normalni, pošteni građani kupuju svakodnevno - rekao je Bulatović.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Dejan Bulatović

On je istakao i da ni ovaj put Đilas nije izdržao, a da ne pomene predsednika Vučića, u svom, kako je rekao, malignom i otrovnom maniru:

- Ako je i od Dragana Đilasa, koji je prihodovao 619 miliona evra dok je vršio apsolutnu vlast, zaista je mnogo bezobrazluka i bezočnosti! Svojim prljavim komentarima, Đilas je unizio i ismejao svakog građanina Srbije kome ovi popusti predstavljaju značajnu uštedu, a to su isti oni građani na račun kojih se domogao stotina miliona evra.
Bulatović ga je optužio za malverzacije iz vremena kad je bio na vlasti.

- Još jednom, po ko zna koji put, Dragan Đilas je pokušao da nanese štetu Srbiji i njenim građanima svojim nesuvislim komentarima, međutim ovo, kao i sve ostalo što radi, ostaće samo pucanj u prazno na sistem koji je napravio i osnažio Aleksandar Vučić - zaključio je poslanik SNS.

Deđanski: Zbog toga niko za njega i ne glasa

Politički analitičar Stevica Deđanski kaže da je Đilasu lako da se podsmeva jer on živi na visokoj nozi:

- On jede kavijar i najbolje paštete, na najboljim mestima na svetu, zato se i podsmeva običnim ljudima i narodu. To je za građane veoma dobra ušteda i dobro je što se država odlučila na takav korak, a Dragan Đilas svojim komentarima najviše govori o sebi i upravo su takvi komentari razlog što za njega više niko ne glasa.

Sprečavanje udara na budžet

Premijer Srbije Miloš Vučević je u četvrtak rekao da će akcija trajati dva meseca, ali da se nada da tu neće biti kraj i da će država nastaviti s novim akcijama, koje imaju za cilj da ljudima olakšaju život.

- Građani će prema našoj proceni da uštede od 8.000 do 22.000 dinara. Ljudi će u svim prodavnicama imati ove proizvode, država je predložila i tražila da u pojeftinjenju učestvuje 81 kategorije proizvoda, oni su dostavili šta će konkretno da bude najbolja cena. Uvek je nepisano pravilo da je septembar najteži mesec u godini, gotovi odmori, počela nova školska godina, grejna sezona stiže... Najveći je udar na budžete i baš zato, kada je to nešto izazovnije za građane, da im pomognemo da sve kupe, da olakšamo za ovaj deo koji nije za potcenjivanje - kazao je tom prilikom Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading