"IZ TVOG BMW SE NE VIDI NAROD!" Bulatović postavio Đilasa na svoje mesto: "Ne vidi dalje od kavijara, a komentariše cene proizvoda!"

Autor:

Vesti

30.08.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvrnuo se na izjave opozicionara o akciji "Najbolja cena".

"IZ TVOG BMW SE NE VIDI NAROD!" Bulatović postavio Đilasa na svoje mesto: "Ne vidi dalje od kavijara, a komentariše cene proizvoda!"

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

Povodom sramnih komentara političke propalice i tajkuna Dragana Đilasa, koje je izneo danas povodom akcije "Najbolja cena", a koju je predstavio predsednik Vlade Miloš Vučević, zahvaljujući kojoj će preko 80 prehrambenih i artikala koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu građani moći da nađu po znatno povoljnijim cenama, imam da pitam sledeće - kada si poslednji put, Dragane Đilas, pogledao koja je cena nečega pre nego što si kupio? - upitao je naordni poslanik Dejan Bulatović.

- Da li se tvoj luksuzni BMW džip ikada našao na parkingu nekog supermarketa gde normalni pošteni građani kupuju svakodnevno? I, naravno, nije ni ovaj put mogao da izdrži, a da ne pomene predsednika Vučića u svom malignom otrovnom maniru. Ako je i od Dragana Đilasa, koji je prihodovao 619 miliona evra dok je vršio apsolutnu vlast, zaista je mnogo bezobrazluka i bezočnosti - kaže Bulatović.

Svojim prljavim komentarima, Đilas je unizio i ismejao svakog građanina Srbije kome ovi popusti predstavljaju značajnu uštedu, a to su isti oni građani na račin kojih se domogao stotina miliona evra.

Umesto da sipa svoje otrovne komentare i neistine, pametnije bi bilo da se više ne pojavljuje u javnosti, posle sve štete, nasilja i agresije koju je prouzrokovao svojim političarenjem.

Afera "bulevar"? Afera podzemnih kontejnera? Najskuplji most u Evropi koji povezuje ništa i vodi nigde? Basnoslovna trgovina minutima u medijima?

- Nepregledne afere koje Beograđani nisu i ne mogu da zaborave Draganu Đilasu samo su kap u moru njegove bezočne politike. Još jednom, po ko zna koji put, Dragan Đilas je pokušao da nanese štetu Srbiji i njenim građanima svojim nesuvislim komentarima, međutim ovo, kao i sve ostalo što radi, ostaće samo pucanj u prazno na sistem koji je napravio i osnažio Aleksandar Vučić, do te mere, da Đilas može samo da laje ispred zatvorene kapije - zaključuje Bulatović.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading